lauantai 20. huhtikuuta 2013

Valmistautumista

Maanantaina minulla on alkamassa kuuden viikon dieetti ja samalla lisään liikuntaa. Eilen söin sen kunniaksi pussillisen viinietikkasipsejä. Nyt kun herkut on nautittu, niin alkaa valmistelut. Pohjana tähän dieettiin on Jutan superdieetti. Katselin ruokaohjeita ja onnekseni huomasin, että siellä suositellaan mausteiden käyttöä. Yksi plussa löydetty, ongelmaksi nousi se, että annokset on merkitty grammoina. Arvatkaa vaan, onko minunlaisella jauhopaukalolla edes keittiövaakaa. Ei ole! Muutamien ruoka-aineiden painoja googlettelin. Keskiverto kananmunan valkuainen painaa noin 40g. Aamiaseen kuului 50g kananmunan valkuaista. Minun siis pitää ostaa isoja kananmunia. Jatkoin googlettelua turhautuneena ja mietin, että luovunko kuntokuurista vai lähdenkö ostamaan keittiövaa'an.

Tällaisia minä kuolasin netistä

Mutta voipa olla että käytännöllisyys ajaa edelle. Tai mistä minä tiedän onko tällaiset käytännöllisempiä, voihan olla että kuvittelen vain näillä "mestarikokin" aivoillani.

Jos joku osaa kertoa millainen kannattaa ostaa, niin laittakaa nopeasti vinkkejä. Minä nimittäin marssin kohta kauppaan hakemaan jonkunlaisen vaa'an.

2 kommenttia:

 1. Vaikka varsinainen keittiöihme olenkin, niin vaakavinkkejä ei ole valitettavasti antaa :)
  Itselläni on käytössä siskon vanha painonvartija-aikainen vaaka, mutta sillä puntaroin töissä kirjeitä :D. Silloin harvoin kun niitä enää lähetetään.

  Melkoiset tavoitteet sulla. Musta ei taitaisi olla superdieetteihin, mutta tsemppaan sua täältä sohvannurkasta. Ilman sipsipussia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaka löytyi, maksoi hurjat 4,90 ja sain siihen vielä takuunkin :) Rumahan se oli kuin mikä, mutta ajattelin hieman tuunata sitä.

   Otin tänään vähän varaslähtöä ja kokeilin sitä Jutan kotijumppaa. Joko teen sen aivan väärin tai mulla on todella huono kunto... Mutta vielä ei voi lannistua, kun en ole edes ehtinyt aloittaa. Ja kun mulla on se uusi vaakakin.

   Poista