torstai 18. huhtikuuta 2013

Kirpparin tarkoitus

Tämä viikko on ollut kaappien tyhjennystä. Kuvittelin, että homma on ohi, kun viikonloppuna silitän vaatteet ja vien ne kirpparille. No eihän se tietystikään niin mennyt. Pöytää on käyty järjestelemässä suurin piirtein jokatoinen päivä. Ja jostain kumman syystä, sitä kirpparille menevää tavaraa löytyy kokoajan lisää. Tämä viikko on ollut siis aivan kamala.

Itse miellän kirpparin paikaksi, jossa päästään eroon itselle turhasta käyttökelpoisesta tavarasta. Tämän ajatuksen pohjalta hinnoittelimme kaikki myytävät sen mukaan. Hinnat meillä vaihteli kymmenestä sentistä viiteen euroon. Poikkeuksena oli tyttärelle pieneksi jäänyt 7-vaihteinen pyörä, josta pyysimme 30€. Pyörää viedessä, katselin muiden pyörien hintoja. Kuka hullu pyytää 80-luvun tavallisesta pyörästä 70€ ?????? Haloo ihmiset! Mihin teidän aivot on kadonneet? Tuo on kirppari! Ja kaiken lisäksi, tuo oli ryhmän halvin pyörä, kunnes vein meidän pyörän sinne.

Mitä kirppari ajatukselle on tapahtunut? Onko kirppareista tullut paikka ansaita verovapaasti?

4 kommenttia:

 1. Tuoya samaa moneen kertaan miettinyt. Toinen on se, että jos olet pöydän takana myymässä kirppiksellä tuotteita ja pyydät jostain ehjästä ja siististä tavarasta 20 snt, niin joku vielä kehtaa tinkiä....olen muutamaan kertaan sanonut, että vie ilmaiseksi!!

  P.s. sinulla on tuolla asetuksissa se sananvahvistus päällä ja välillä rassaa, kun joutuu niitä kirjain-numeroyhdistelmiä arvailemaan moneen kertaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun ilmoitit tuosta sanavahvistuksesta. Inohan sitä itsekin :)

   Poista
 2. No älä muuta sano. Suurin osa niistä ylikalliista tavaroista joutais suoraan Paskat kirppislöydöt- sivuille. (Yksi omista suosikkiblogeistani)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noita "löytöjä" näkyi tuollakin kirpparilla :)

   Poista