tiistai 16. huhtikuuta 2013

Projekteja

Tähän vuoteen on mahtunut paljon remonttia, mutta myös muutamia projekteja. Osa niistä on edelleen kesken, osa onneksi valmiina. Sitten on vielä pienempiä käsityö ja askartelu projekteja.

Yksi isommista projekteista oli sängynpääty, joka on muuten edelleen kesken. Paikoillaan se kyllä on, mutta odottaa muutamaa nappia. Ylin rivi on jo paikallaan, mutta ne oli niin ärsyttävät laittaa, että päätettiin hoitaa se loppuun myöhemmin. Se myöhemmin ei ole vieläkään tullut. Monesti on meinannut, mutta aina jäänyt nurkan taakse odottamaan parempaa hetkeä.


Seuraavana projektina taisi olla vaatkomeron ovien tuunaaminen. Meillä on siis koko seinän levyisesti liukuovia. Keskellä kolme peiliovea ja reunoilla puun väriset ovet. Minulla on puu kiintiö niin täynnä, että en halua nähdäkään mitään sellaista meillä. Kun makkarin seinistä jäi tapettia, niin ajateltiin että mikä meitä estää tapetoimasta niitä kaapin ovia. Ainoa virhe tuli siinä, että ei kohdistettu oviin tulevaa tapettia seinän tapetin kanssa.


Sen jälkeen tuli ikkunanlauta projeti. Vaikka olenkin aivan toivoton kasvattamaan mitään kasveja, ei se silti ole tappanut yritystä. Kerta toisen jälkeen siis yritän kasvattaa jotain yrttejä. Siksi tilasinkin mieheltäni ikkunalaudan. Halusin siihen pienet reunat, ettei kissat pääse pudottamaan laudalla olevaa yrttitarhaani. Sellaisen sitten sain, itseasiassa juuri sellaisen kuin tilasin.


Nyt työn alla on kukkapöytä. Tässä kohtaa joku varmaan kysyy että mitä mä sillä teen, kun tapan kuitenkin kaikki kukat. No onhan mulla ollut se kitukasvuinen kiinanruusu, jonka kissat katkas. Se ei ole edelleenkään kuollut. Ja ajattelin, että jos annan mun kukille paremman elinympäristön, niin ihme voisi tapahtua ja ne alkais kasvamaan. Kukkapöytä on siis työn alla, mutta tällainen siitä pitäis tulla. Työn alla oleva kappale ei ole mikään aito Artekin ritiläpenkki, mikä on kuvassa, vaan kopiotuote. Mutta ei kerrota kellekkään ;-)

2 kommenttia:

  1. Mulla on ollut sängynpäätyprojekti työn alla kauan, kun en ole osannut päättää minkälaisen laittaisin :)

    VastaaPoista
  2. Meilläkin muuttui matkan varrella tuo suunnitelma. Reunukset tuohon päätyyn laitettiin jälkeenpäin, kun se näytti jotenkin rupuselta ilman niitä.

    VastaaPoista