lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kaappien tyhjennystä

Lähes kahden kuukauden jonotuksen jälkeen saatiin kirppari pöytä. Tänään sitten silitetään ja hinnoitellaan vaatteita, leluja, pelejä ja kaikkea muuta ylimääräistä. Lapset alkaa olla sen ikäisiä, että päästään suurimmasta osasta leluja eroon.

Itse tykkään todella paljon kierrellä kirppareita. Paras löytö mitä olen sieltä löytänyt oli nypläystyyny. Tosin siinä vaiheessa en ollut ikinä nyplännyt. Kuten sanonta sanoo: kaikkea pitää kokeilla, paitsi omaa siskoa ja kansan tansseja (joista kansan tansseja olen joskus nuorena tyttönä kokeillut), niin menin nypläyskurssille viime syksynä.


Toinen suosikki löydöistä oli keittiön lamppu.


Nyt sitten tyhjentämään kaappeja ja toivomaan, että minun turhake on jonkun löytö.

4 kommenttia:

 1. Nyt kuule aiheutit mulle masennusta :).

  Kaapin perukat tursuaa kaikenlaista pleikkarin rummuista ja kitaroista temppupyöriin asti, eikä mitään tapahdu. Ihan hyvin tiedän, että pitäisi varata se pöytä, mutta en varaa. Ja kun en varaa, ne tavarat ei mene kirpparille, vaan vanhenevat kaapissa niin, että ovat kohta mennyttä sukupolvea, eikä niitä osta enää kukaan.
  Mutta kun en vaan saa aikaiseksi. Kertakaikkiaan.
  Huoh.

  VastaaPoista
 2. Tämä kaappien tyhjennys on täyttä työtä! Kaappeja on kyllä tyhjennetty ja järjestelty, mutta nyt ne tavarat on keskellä lattiaa. Osasta onneksi pääsee eroon. Minä, joka inhoan silittämistä, olen silittänyt tänään käteni puhki. Jalkoja särkee, niin kuin olisin juossut maratoonin (mitä en ole ikinä juossut). Täyttä työtä tämä on ollut ja aion palkita itseni tänään syömällä enemmän kuin pitäisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ois yks hyvä jälkiruokavinkki. Siihen tulee ihan ensteks kaalia ja sit... :D..

   Silittäminen on tyhmää. Paitsi jos on jotain suoria kappaleita, jotka mahtuu kerralla siihen laudalle, eikä tarvi siirrellä. Ei vaan nyt äkkiä tuu muuta mieleen kuin kangasnenäliinat, joita nyt tietty kaikilla on nykypäivänä kaapit pullollaan :)

   Poista
  2. Joo, niitä nenäliinojahan minäkin olen tänään hyllyiltä toiselle siirrellyt :D Ja tuo jälkiruokavinkki.... no joo...

   Poista