tiistai 16. huhtikuuta 2013

Meidän remontti

Kuten olen kertonutkin, niin olemme asuneet nykyisessä talossamme reilun vuoden. Remonttia on tehty tasaiseen tahtiin. Haaveiltu ja suunniteltu sitäkin enemmän. Meillä oli tiedossa, että kaikki pinnat menee uusiksi. Remontti budjetti vain on erittäin pieni, lähes olematon. Tästä johtuen remppaa tehdä pikkuhiljaa ja lähes kokonaan aivan itse. Mitään huonetta ei saada kerralla kuntoon. Tästä syystä tuntuu, ettei mitään näkyvääkään saada valmiiksi. Vaikka toisaalta paljon on reilussa vuodessa tehty

1. Makuuhuoneen seinät maalattu/tapetoitu
2. Olohuoneen seinät maalattu/tapetoitu3. Takkahuoneen tummanruskea muovipinnoite levyt (tai mitä ikinä ne nyt onkin) maalattu valkoiseksi.


4. Vanhimman tyttären huoneen seinät maalattu/tapetoitu ja katto maalattu


5. Keskimmäisen lapsen huoneen seinät maalattu/tapetoitu ja katto maalattu


6. Nuorimmaisen huoneen seinät ja katto maalattu
7.Tyttären huoneen ovi siirretty tuulikaapista eteisen puolelle
8.Lasten huoneiden ovet uusittu
9.Vessan katto uusittu


10.Ilmalämpöpumppu laitettu
11.Lämminvesivaraaja uusittu
12.Ikkunan pielet maalattu
13.Sähköpattereita uusittu
14.Ikkunan listat laitettu (niitä nimittäin puuttui)

Tässäpä näitä remppa kohteita. Näiden lisäksi on kaikkia pienempi projekteja, joista myöhemmin lisää.

2 kommenttia:

  1. Ooolalaa. Toi vanhimman tyttären huone olis ihan just sellainen, millaisen haluaisin nyt itselleni. Ihana tapetti ja simppeli valkoinen pöytä. Ei muuta. Siinä sitten koneella kököttäisin ja kirjoittelisin kommentteja.

    Sitä kun aina ymmärtäis ottaa kaikesta niitä "ennen"-kuvia, niin olis kiva jälkikäteen katsella ja tajuta, mitä kaikkea oikeasti on tapahtunut, vaikkei se aina siltä tunnukaan, kun jatkuvan remontin keskellä elää.

    VastaaPoista
  2. Meilläkin otettiin niitä ennen kuvia, mutta ne otettiin toisella kameralla. Jostain syystä en saa niitä kuvia ulos muistikortilta, enkä ole jaksanut paneutua siihen ongelmaan. Joko meidän kortin lukija on hajonnut tai sitte se muistikortti.

    Mä olen itse vähän sellainen hätähousu. Haluaisin kaikki nyt ja heti, siksi tämä hidas remontoiminen välillä rassaa hermoja.

    VastaaPoista