lauantai 11. toukokuuta 2013

Auringon ottoa ja energiaa

Tänään on saatu nauttia aurinkoisesta päivästä. Voi miten olenkaan nauttinut siitä, miten aurinko lämmittää ihoa. Jossain alitajunnassa kävi hetkellisesti mielessä aurinkovoide, mutta se katosi nopeasti. Nautin vain lämmöstä ja auringon paisteesta. Iltapäivällä oli aurinko jo tehnyt tehtävänsä, kesän ensimmäiset rusketusrajat.


Tiedä sitten johtuuko se siitä, että ruokavalio on muuttunut vai kesän lähestymisestä, huomaan oman energiatason nousseen valtavasti. Koko talven suunnittelin kaikenlaisia käsitöitä ja tuunaus juttuja, mutta ne vain jäi suunnitelmiksi. Toki asia voi johtua myös siitä, että liikunta on taas säännöllinen osa elämääni. Liikunta vaikuttaa minulla suoraan mielialaan. Ja kun mieliala laskee, niin samalla laskee vierystasokin. Kolme viikkoa terveellisemmällä ruokavaliolla ja säännöllisella liikunnalla on saanut ihmeitä aikaan. Viimeviikolla minua alkoi ärsyttämään eteisen tasolla jäävät avain niput. Talvella olisin vain miettinyt, että millaisenhan korin tai purkin siihen voisi laittaa. Nyt kaivoin valkoista trikoo kudetta kaapista ja virkkasin siihen pienen korin. Jopa nuorimmainenkin heittää avaimensa sinne aivan omatoimisesti.



Eilen illalla iski sitten ompeluinnostus. Kaivoin Tilda-kirjat esiin ja hurautin ensin pari nallea ja tänään tein niitä sitten lisää. Nyt nuo nallet jäävät odottamaan uusia omistajia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti