torstai 30. toukokuuta 2013

Virkkauksia

Viimeaikoina olen taas innostunut virkkaamaan. Idea lähti Prinsessajuttu blogista. Olin pohtinut mitä laittaisin isojen kukkaruukkujen alle, että ne ei naarmuttaisi tason pintaa. Prinsessjutun blogissa oli virkattu kattausliinoja ja ihailin liinojen piparkakkumaista reunaa. Ajattelin että tuohan voisi näyttää kivalta kukkaruukun alta. Ihan suoraan en tuota ohjetta lähtenyt käyttämään, vaan kipaisin katsomaan Kangasaitan malleja ja ohjeita. Tuolta löysin Asteri-maton ohjeen ja lähdin sitä hieman muokkaamaan. Tällainen siitä sitten tuli.Lankaa jäi hieman, joten käytin sen virkkaamalla Prinsessjuttu blogin ohjeen mukaan kaksi lasin alusta. Tosin niistä ei tullut lasin alusia vaan ne meni kynttilän jalkojen alle.


2 kommenttia:

 1. Nyt me ei enää voida kai olla kavereita, kun osaat virkata noin hienoja. Ite osaan enää pelkkiä ketjusilmukoita. Voishan niillä tietty verestää kouluaikaisia muistoja ja palmikoida niistä saunatakin vöitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ajattelepas miten upeita saunatkin vöitä niistä tulisi. Kesäksi ihania kesän värejä, Halloweenin aikaan mustaa ja sitä sun lempiväriä: oranssia ja Jouluksi punaista... :D

   Käsityöt on ollut pakko oppia jo pienenä, kun olen sen verran lyhyt, että silloin (vanhaan hyvään aikaan) ei minun pituiselle ollut muita vaihtoehtoja kuin lasten osaston vaalean punaiset röyhelömekot. Eihän niitä olisi teininä voinut käyttää. Niinpä opettelin ompelemaan itse vaatteeni. Myöhemmin kävin alan koulunkin, mutta en kuitenkaan ole vaatetus alan töitä tehnyt päivääkään :)

   Poista