tiistai 7. toukokuuta 2013

Antiviherpeukalon piha

Kaikki ovat esitelleet blogeissaan kevään kukkaistutuksiaan ja kukkapenkkejään. Tässäpä kaikkien iloksi minunkin kukkapenkit (niitä on kaksi)

Huomatkaa etualalla kasvavat rikkaruohot, niiden takaa näkyykin narsisseja.


Ja mitähän tästä kuvakollasista löytyy? Peräti yksi kukkapenkkiin kuuluva kasvi: viimevuotinen äitienpäivä ruusu. Ja olihan tuolla mansikkaakin :)

Kunhan kesäloma alkaa, niin nuo kukkapnekit kaivetaan pois terassin tieltä :) antaa siihen saakkaa kaikkien rikkaruohojen kukkia.

Jotta ette minua aivan säälittäväksi luulisi, niin kyllä minulla jotain kasvaakin: syreeni ja raparperi
4 kommenttia:

 1. :) Ei säälittävää ollenkaan! Mä täällä kateellisena katson tuota VIHREYTTÄ - olipa sitten mikä rikkaruoho tahansa. Täällä pohjoisempana on vielä talven jäljiltä kellastunutta ja harmaata eikä mikään kuki, ainakaan tässä pihassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatella miten nälkä kasvaa syödessä. Muutin kymmenen vuotta sitten Oulun seudulta tänne ruuhka-Suomeen. Toki töiden perässä, mutta myös karkuun pitkää talvea. Nyt haaveilen vielä etelämmäksi pääsystä. Minkäs sille voi kun on tällainen kesän lapsi :)

   Poista
 2. IHAN kaikki eivät ole blogeissaan esitelleetn kukkapenkkejään :D.
  Mutta heti esittelen, jos sellainen jostain tänne ilmestyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi hirveä virheeni :) Arvaa miten tekisi mieli ottaa lapio käteen ja hävittää tuollaiset epäsikiöt pihaltani :D

   Poista