keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Tehodieetin tilanne

Dieettiä on nyt jatkunut reilut kaksi viikkoa. Olen huomannut, että tällainen dieetti on oikeasti kokopäivä työtä. En ymmärrä miten tässä oikeasti pitäisi aika riittää kaikkeen? Ruokaa pitäisi olla tekemässä kokoajan ja silti pitäisi ehti liikkuakin. Nyt on pakko tunnustaa, että en todellakaan ole ehtinyt liikkua niin paljon kuin pitäisi. Enkä millään ole ehtinyt päivän aikana juoda kolmea litraa vettä. Kaksi menee kevyesti, mutta kolme tuottaa tuskaa. Asiaa ei auta yhtään se, että koko toukokuu on buukattu täyteen kaiken maailman juttuja ja kissanristiäisiä. Työkin haittaa tätä hommaa. Vaikka eipä silti, ei tuo painokaan ole pudonnut kuin pari kiloa (mihin pitäisi oikeasti olla tyytyväinen, vaan en ole kun haluan kaiken heti tai ei ollenkaan).

Yritän tsempata itseäni jaksamaan lukemalla kaikkia mahdollisia fitnes-blogeja. Monessa hehkutetaan gluteenittoman ruokavalion puolesta. Vaikka enhän minä nytkään syö juuri lainkaan viljatuotteita. Kaurapuuron aamulla ja pari palaa Real ruisleipää päivälliseksi. On sieltä muutama kiva reseptikin löytynyt, joilla olen jopa onnistunut. Tässä eilinen päivällinen.


Salaattia ja kaksi palaa ruisleipää. Taustalla jauhelihapihvi johon ohje täällä. Tuolta blogista löytyy muitakin kevyitä ohjeita, mutta niistä olen testannut vasta tuon jauhelihapihvin ja tonnikalapihvin. Tonnikala pihvi jäi hieman mauttomaksi. Jos vaikka enskerralla onnistuis paremmin.

Liikkuminen menee nykyisin siten, että käyn tiistaisin ja torstaisin aamulla ennen töitä salilla. Ruokatunnilla käyn vetämässä puolen tunnin tehojoogan. Viikonloppuna on kotijumppa ja muihin päiviin yritän saada mahtumaan lenkkeilyä ja tällä hetkellä kotona sammalen irroittamista nurmikosta (mikä on tosi kovaa hommaa). Vaa'alle en uskalla mennä, koska laiva reissun aikana söin ja join "kiellettyjä" aineita. Jos nyt vähän aikaa pitää taas tsempata, jos vaikka sais tuota painoa taas vähän putoaman.

Tämä on turhauttavan hidasta tällaiselle mulle kaikki ja heti ihmiselle.

2 kommenttia:

  1. Älä luovuta. Oon ihan varma, että vaaka yllättää positiivisesti vielä. Vai pitäiskö sanoa negatiivisesti, jos kiloja tippuu :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. yllättää yllättää, mutta miten, on sitten eri juttu. Ne sipsit on edelleen se pahin houkutus... pitäis varmaan kieltää ne koko perheeltä :)

      Poista