sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Shoppailupäivä Tallinnassa

Lauantaina oli tyttöjen päivä. Olin varannut itselleni ja tyttärilleni (myös laina tyttärelleni) matkan päiväksi Tallinnaan. Koska lähtö oli aikaisin aamulla, olimme varautuneet jo perjantaina lähtöön. Teimme silloin aamupalan valmiiksi, joten lauantai aamuna ei tarvinnut tehdä muuta, kuin meikata ja laittaa hiukset. Tämän jälkeen hypättiin autoon ja lähdettiin kohti Länsiterminaalia.

Aamu oli ihanan rauhallinen ja liikennettä ei ollut juuri nimeksikään. Helsinki oli ihmeen hiljainen. Länsiterminaalissa saimme auton parkkiin ja kiiruhdimme sisälle syömään aamupalaa. Perjantaina olimme syöneet tortilloja, joten lauantain aamupala oli tehty niiden jämistä. Kyllä muuten maistui kylmä tortilla hyvälle, kun oli jo kunnon nälkä ehtinyt tulla.

Vihdoinkin kello oli seitsemän ja me pääsimme laivaan. Matka pääsi kunnolla alkamaan. Varasimme itsellemme paikat kosmetiikka kaupan vierestä, joten voitte arvata, että olimme siellä vuorotellen lähes koko matkan.


Vaikka viikolla oli lupailtu vesisateen mahdollisuutta, oli meillä kuitenkin aivan loistava ilma.


Tallinnan vanha kaupunki on todella kaunis paikka. Suuntasimme sinne ensimmäiseksi. Nuorempi tyttäristä ei ollut käynyt Tallinnassa ennen kesäaikaan.Hieman harmitti, että emme ehtineet kuitenkaan kierrellä rauhassa vanhaa kaupunkia, kun oli tarkoitus löytää tytöille kevätjuhlaan asut. Sitä ennen käytiin kuitenkin syömässä. Ja kun katsotte annoksia, niin huomaatte, että kuntokuuri on pistetty unholaan matkan ajaksi.
Ja viimehetken shoppailuna oli kuin pisteen iin päälle uusi hajuvesi. Vuosiin en ollutkaan mieleistä tuoksua löytänyt, joten nyt kun se löytyi, niin pitihän se mukaan hakea.2 kommenttia: