torstai 9. toukokuuta 2013

Leffailta

Tällä viikolla posti on tuonut vaikka mitä kivaa ja myös pettymyksiäkin. Tilasin Jotexilta uudet pussilakanat ja olohuoneeseen verhot. Lakanat olivat sopivasti tarjouksessa ja olin niitä sillä silmällä jo aikaisemminkin katsonut. Lakanat oli juuri sellaiset kuin ajattelinkin. Jaska päätti myös tehdä laatutarkistuksen tuotteelle.

 Ai näissäkö meidän pitäisi nukkua? Näitä ei ole edes silitetty!
Onkohan tuossa joku virhe?
Ei se ollutkaan mitään, ois nää kyllä voinut silittää...

Toinen ostos olikin ne olohuoneen verhot, jotka pistettiin samantien takaisin pakettiin. Ne oli aivan liian lyhyet ja aivan liian kapeat. Ei muuta, kuin uutta tilausta putkeen.

Keskiviikkona tulikin odotettu Hobbit elokuva. Isäntä oli lähtenyt työpaikan pippaloihin ja jäin lasten kanssa kotiin. Päätettiin pitää leffailta. Kaupasta lapsille sipsejä (jätin omasta päivällisestä kaikki hiilarit pois, jotta saatoin muutaman nauttia itsekin) ja limua. Valtasimme koko porukalla sohvan ja  ei kun nauttimaan Hobbitista.
4 kommenttia:

 1. Se on aina niin tylsää, kun odottaa innolla pakettia ja sitten siellä onkin pettymys. (Ja välillä mietin, että jos olisin postissa töissä, saattaisin huonona päivänä hermostua palauttajiin, joihin itsekin aika usein kuulun :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo palauttaminen menee täysin omaan piikkiin. Ei nimittäin tullut tarkistettua verhojen kokoa :(

   Kun on tyhmä pää niin siitä kärsii koko ruumis! Tässä tapauksessa mun mieli

   Poista
 2. Mäkin oon yrittäny hillitä syömisiäni. Oikein pahaa tekee tuo sipsikuva! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sipsit on pahin! ne pitäis varmaan kieltää lailla :) Syömisen hillitsemisessä on vaikeaa myös se, kun tekee lapsille ja perheelle kaikkea hyvää ja itse voi vain haistella... ja kuolata ;)

   Poista