perjantai 24. toukokuuta 2013

Kuntokuuri lipsuu

Alkaa salaatti tulla jo korvista! Ruuan laittoa inhoavana ihmisenä alkaa jo tuo salaatin vääntäminen v...tuttaa ihan urkalla. Samalla kun väännän itselleni sitä hemmetin salaattia, teen muulle perheelle normi ruokaa. Olen yrittänyt lukea kaikki fitness blogeja motivoidakseni itseäni, vaan ei auta. Tänään sitten lipsuin, hain kaupasta tortilla ainekset ja sipsejä. Tortillat odottaa vielä valmistumista, sipsejä olen jo syönyt. Nyt on hirveä morkkis. Säälittävä rapakuntoinen vanha ämmä, kun ei tätä parempaa itsekuria löydy :( huoh.

Samaan aikaan toinen minä kuiskuttaa korvaan, että ei se haittaa vaikka välillä syö enemmän. Olet varmaan aliravittu, kun väsyt niin helposti, että nukahdat junassa kotimatkalla. Ja onhan tuolla selässä ollut se kipeä kohta, joka varmasti paranisi viikon levolla. Tai ainakin hyvällä rasvaisella ruualla (jonka on joku muu kuin sinä itse tehnyt). Ja eihän se nyt enää haittaa vaikka tuossa iässä vähän rupsahtaakin... Tuon minän tahtoisin hengiltä!

Vaa'alla en ole enään voinut käydä kun siitä loppui patteri, enkä ole muistanut uutta ostaa, joten ei ole hajuakaan paljonko on tavoitteeseen matkaa. Jos sitä taas ottais itseään niskasta kiinni ja jatkais huomenna kuuria. Tänään en jaksa.

4 kommenttia:

 1. Itse olen myös salaattikuurilla, ja alkaa ny jo vähän tulla korvista.
  Ja meilläkin vaa'asta patteri loppu niin en itsekkään tiedä onko tulosta :)

  Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ajattelin siirtyä aasialaisiin salaatteihin. Jos taas muutaman viikon jaksaisi. Tosin niissä on usein aika sokeriset kastikkeen, mutta katsotaan jos löytyisi vähemmän makeita vaihtoehtoja :)

   Tsemppiä sinnekin! :)

   Poista
 2. Välillä kun oikein kunnolla repsahtaa, niin taas salaatti maistuu :). Ainakin itselleni. Mutta jotain lihaisaa siinä kyllä pitää olla tai tulee noutaja.

  Kun et nyt liikaa ressais.
  toivoo ystäväsi Arno Kasvi ;)

  VastaaPoista
 3. Tänään on nautittu tortilloja ja sipsejä. Katsotaan miltä maailma huomenna näyttää. Nyt on salaatit nuupahtaneet :)

  VastaaPoista