maanantai 27. toukokuuta 2013

ExtremeRun Vantaa 2013ExtremeRun on nyt järjestetty Vantaalla neljänä vuonna peräkkäin. Itse olen päässyt osallistumaan tuonne nyt kaksi kertaa. Tapahtuman järjestelyt on olleet molemmilla kerroilla loistavat ja ilmapiiri mitä parhain! Alunperin meitä oli lähdössä tuonne lähes kolmekymmentä henkeä viettämään polttareita. Morsiuspari ehti vuoden aikana aikaistaa häitään, joten tapahtuma muuttui synttäreiden vietoksi ja yksi toisensa jälkeen perui tulonsa. Lopulta meitä oli paikalla neljä sitkeää sissiä. Muut ryhmäläiset olivat ensikertalaisa, joten heillä ei ollut tietoa mitä tulevan piti.

Olimme ilmoittautuneet hupisarjaan ja kun kaikkien kunto ei kestänyt juoksua, niin sovittiin että kävellään yksi kierros. Matka alkoikin reippaalla ylämäellä. Osan matkaa hölkkäsimme, osan kävelimme. Vantaa joen ylitys skipattiin sovinnolla. Muiden esteiden kanssa mentiin niin hyvin kuin pystyttiin. Kuvia ei tuolta valitettavasti itselläni ole ja niitä odotellessa on tämän postauksen julkaiseminenkin jäänyt hoitamatta, mutta sunnuntaina tuli neloselta dokumentti tapahtumasta. Katselimme dokumenttia tyttärieni kanssa ja vanhin ilmoitti haluavansa tulla mukaan ensivuonna. Ei kait siinä mitään. Hän tulee mukaan ensi vuonna :)

2 kommenttia:

  1. Ekaa kertaa kuulen tapahtumasta, mutta olenkin tällainen anti-juoksija, joka välttelee kaikkea, missä pelkkä sana esiintyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla on aina sellainen festari tunnelma, että siinä unohtaa juoksevansa. Enneminkin tuo on kivaa mutapainia :) jos tykkää mudassa rypemisestä :D

      Poista