sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

The Wall

Onko teistä kukaan kuullut Wall sisustus levyistä? Ensimmäisen kerran törmäsin niihin viime keväänä "Tervetuloa kotiin" ohjelmassa. Siellä yksi seinä sai geometrisen kolmiulotteisen pinnoitteen. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä.


Ensin haaveilin laittavani keittiön tiiliseinän päälle tällaisen sisustuslevyn, mutta jokin jäi vaivaamaan ja päädyin vain maalaamaan tiiliseinän. Nämä sisustuslevyt jäivät kuitenkin aivojeni perukoille härnäämään mua.

Tiiliseinän vieressä oleva gyproc-seinä oli niin alaston ja tylsä, että olimme pohtineet päämme puhki mitä sille voisi tehdä. Ja sitten nämä levyt tulivat paikallisessa Värisilmässä taas vastaan. Tilasimme pienelle seinälle kahdeksan laattaa (olisi riittänyt neljä). Ovat ilmeisesti aika kysyttyä tavaraa, kun niiden saaminen viivästyi ensinnäkin muutamalla viikolla ja toimittivat vielä juuri sen verran kuin tarvitsimme (normaalisti olisivat myyneet täysinä paketteina ja me ei tarvittu niin paljoa). Kuvionitina oli perinteinen tiiliseinä, kun se tuntui sopivan parhaiten meidän nykyiseen tiiliseinään.

Tässä pieni mainos vielä tuotteen sivuilta:

WALL+

Wall+ sisustuslaatat valmistetaan Suomessa luonnonkuitukomposiitista. WALL+:n valmistuksessa käytetty luonnonkuitukomposiitti on täysin kierrätettävä materiaali. Vanhat WALL+ sisustuslaatat voidaan uusiokäyttää uusien laattojen valmistuksessa. Materiaali on erittäin kestävää ja sen vuoksi laattoja voidaan asentaa sisätilojen lisäksi myös ulos, saunaan ja kosteisiin tiloihin. Pinta on likaa hylkivä, joten WALL+ sisustuslaatat sopivat hyvin myös keittiön välitiloihin.

Lisää tietoja löytyy tästä linkistä

Mutta palataan meidän keittiöön, jossa uudet levyt on jo liimattu seinään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti