keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kivitason takuu

No niin, nyt on avattu keskustelu Vientikiven kanssa kivitason takuusta. Sellainen kyllä on olemassa, mutta se ei koske sahattuun/porattuun aukkoon tullutta halkeamaa. Etenkään, kun sitä ei ole ollut silloin, kun taso on liimattu kiinni. Takuu korvaisi siis sellaisen halkeaman, mikä tulee kivitason keskelle (kertokaa onko kukaan törmännyt sellaiseen koskaan??!!). Käytännössä tämä tarkoittaa, että vaikka tasossa olisi ollut piilevä vika, jota ei ole voinut havaita tason asennuksessakaan, ei sitä korvata jos se ilmenee käyttöön oton jälkeen.
























Vaihto ehdot ovat tavaran toimittajan mukaan ne, että uusi kivitaso menisi joko meidän kotivakuutuksen piikkin tai asentajan vakuutuksen piikkiin. Vastaavaan halkeamiseen he eivät ole kuulemma koskaan ennen törmänneet. Hieman kummastuttaa ettei heitä kiinnostanut tietää sen tarkemmin miten tuo halkeama on tullut. Ei ole kyselty onko siihen osunut joku tai onko pöydällä mahdollisesti pidetty tanssit. Ärsyttää!!! Etenkin siksi ärsyttää, että pöydällä ei ole tanssittu (paitsi kissat) eikä sitä ole hakattu millään lekallakaan.

1 kommentti:

  1. Voisiko tuohon tehota injektointi? Meillä ei ole halkeamia, mutta tuttavallani on sellainen seinässä. Heille injektointi tulee siihen. Mietinkin, auttaisiko se myös tähän.

    VastaaPoista