keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Melkein kuin lomalla olisi

Liesituulettimesta ei ole vielä näkynyt vilaustakaan. Nyt sitä on odoteltu kohta kaksi kuukautta. Ärsyttää! Tyttären rippijuhlat on tulossa ja meillä katto odottaa pinnoitusta.

Eilen kuitenkin saatiin kattomateriaalit. Tuossa ne nyt seisoo keskellä eteistä huutamassa meille: TEHKÄÄ JOTAIN!


Eipä kuitenkaan tehty eilen mitään. Istuttiin sohvalla vierekkäin ja ihmeteltiin, että mitäs nyt. Meillä on nimittäin aivan käsittämättömän harvinainen tilanne kotona. Ollaan mieheni kanssa kahdestaan koko loppuviikko. Tällaista tilannetta meillä ei varmaan ole ollut koskaan. Me ei olla eletty aikaa ennen lapsia, koska tytöt on minun edellisestä liitosta ja näin ollen he ovat olleet meidän perheessä alusta alkaen.

Meillä ei myöskään ole koskaan toiminut järjestely jossa lapset olisivat olleet isällään joka toinen viikonloppu. Käytännössä he ovat käyneet isällään ehkä kerran vuodessa. Viimeisen kahden vuoden aikana eivät kertaakaan (ja tämä ei todellakaan ole ollut minusta johtuvaa). Silloin harvoin kun tytöt ovat olleet isällään, on nuori herra jäänyt luonnollisesti meidän kanssa kotiin.

Nyt meillä on siis tällainen uusi tilanne. Ensin lähti vanhin tytär Saksaan viikoksi. Heti sen jälkeen lähti keskimmäinen mummolle viikoksi ja yhtäkkiä yllättäen lähti nuorimmainen samana päivänä kaverin mökille viikoksi.

Me ollaan töissä, mutta me ollaan myös lomalla!

2 kommenttia:

 1. On niin tuttu tilanne toi yhtäkkinen kaksin olo :D. Ei oikein osaa toimia ja aika menee ainakin meillä enimmäkseen siihen hohhailuun ja ihmettelyyn ja sitten kun sitä lopulta keksii jotain tekemistä, niin lapset onkin taas kotona :)
  Meillä toi kaksistaan olo tosin alkaa olla jo aika normi olotila, mutta en ole vielä ihan vakuuttunut, onko se kivaa vai ei. Välillä juu, välillä ei niinkään.

  Mutta johan on markkinat sen liesituulettimen kanssa. Eihän tommnen peli vetele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuvasti kyllä aika hyvin asiaa: ei oikein tiedä onko tämän kivaa vai ei :)

   Voi olla että muutaman päivän päästä ei ole kivaa vaan tylsää...

   Poista