tiistai 8. heinäkuuta 2014

Perhanan italialaiset

Meillä odotellaan edelleen sitä liesituuletina. Katto on auki ja näyttää kamalalta. Keittiömyyjä on pommitellut maahantuojaa ja maahantuoja valmistajaa. Italiasta oli luvattu liesituuletin jo viikolla 25. Ei näkynyt sillä viikolla, eikä seuraavalla. Eikä ole näkynyt vieläkään. Unohdetaan sitten katto vähäksi aikaa.

Silloin remontin aikana rakensimme väliaikaisen keittön takkahuoneeseen. Siellä se on edelleen odottamassa siirtoa varastoon. Varasto puolestaan odottaa ensin lattiaa. Mutta eipä odota enää kauaa. Viikonloppuna on tarkoitus laittaa jotkut halvat laminaatit varaston lattiaan ja laittaa keittiöstä jääneitä kaappeja sinne. Varastosta on tulossa meille askarteluhuone.

Keittiöstä jäi pitkiä pöytätasoja, laatikostoja ja kaappeja. Niistä on tarkoitus rakentaa varastoon oikea askarteluhuone. Seinäkaapit laitetaan varaston seinille ja laatikostot ja kaapit sitten pöytätasojen alle. Olisi ollut kyllä kiva irroitella varaston seiniltä kaikki tapetit pois (nyt siellä on joka seinällä erilaista tapettia) ja vaikka maalata se sisätilojen musta-valkoisuuden vastakohdaksi, eli oikein värikkääksi. Mutta nyt ei kyllä ole aikaa eikä jaksamista.

Tämän muutoksen myötä saadaan takkahuonekin taas takkahuoneeksi.

Mutta keittiö on muuten oikein toimiva ja minusta alkaa kuoriutumaan oikea mestari kokki. Perjantaina pääsimme herkuttelemaan pesto-pekoni pastalla ja mansikka-mozzarella salaatilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti