torstai 29. toukokuuta 2014

Ylläri pylläri

Eilen päätettiin yllättää talon isäntä ihan tosissaan. Hän on raukka parka raatanut koko kevään remontin parissa ja siinä samaan aikaan tehnyt minulle pikku projekteja, kuten tällaisen:


Mutta palataan siihen yllätykseen. Mieheni ei ole antanut koskea vielä oikeastaan lainkaan olohuoneen lattiaan. Ei kuulemma ehdi tasoittaa sitä ennen keittiön kalusteiden tuloa. Harmitteli samalla, että laminaattien laitto olisi ollut parempi aloittaa olohuoneesta. Apuahan hän ei koskaan voi pyytää keneltäkään, vaikka itse on aina valmis auttamaan ja menemään talkoisiin mukaan. Niinpä kun mieheni lähti työpaikkansa kesäjuhliin eilen, tartuin puhelimeen ja soitin yhdelle tuttavalle, joka on rakennusalalla. Kysyin konsultaatiota lattian tasoittamiseen. Kilttinä ystävänä hän tuli paikanpäälle katsomaan tilannetta ja kertoin ehdotuksensa. Nyt jännätään, onnistuuko yllätykseni lattian tasoitus talkoista. Se selviää perjantaina.

Päätimme kuitenkin tehdä jotain asian edistämiseksi ja tyhjensimme olohuoneen. Nyt siellä on enää kirjahylly ja sohva. Vanhaa parkettia aloimme irroittelemaan nyt aamulla (vaikka siihen ei olisi saanut koskea).

2 kommenttia:

  1. O-ou. Nyt vaan tarkkana, ettei pylläri paljastu ennenaikojaan ja mies ehdi yllättämään sua sillä, että onkin jo tasoittanut lattian ja asentanut parketin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuon takia se ei enää olekaan ylläri pylläri :( Jouduin tunnustamaan kaiken... Jopa sen että soitin vieraan miehen meille kylään heti hänen lähdettyään ;)

      Poista