tiistai 27. toukokuuta 2014

Sillävälin...

Sillävälin, kun sisällä on revittu auki seiniä ja lattioita, on myös ulkona ehditty puuhastella. Viime kesänä tehdyn terassin paikalla oli ennen laudoitettu alue. Nämä laudat otettiin hyötykäyttöön jo viime kesänä. Osa käytettiin pihakompostorin rakentamiseen ja osasta tehtiin pari kasvatuslaatikkoa.


Tänä vuonna tämä projekti sai jatkoa. Mieheni rakensi kolme kasvatuslaatikkoa lisää. Ne jotka tietävät kykyni tappaa kaikki kasvit toteavat varmaan, että jaahas, taas se yrittää. Viime kesänä kasvatin salaattia ja hyvin kasvoi. Ilmeisesti paha karma kasvien kanssa kohdistuu vain sisäkasveihin. Ja ehkä ulkokukkiinkin.

Nyt meillä on siis yhteensä viisi kasvatuslaatikkoa. Yhteen tulee myöhemmin tomaatteja, mutta muissa on jo kasvit itäneet. Pariin laatikkoon istutin vain erilaisia salaatteja. Yhteen pelkkiä yrttejä. Sitten löytyy syvempi laatikko porkkanoille ja tietysti se laatikko tomaateille. Voin jo sieluni silmin nähdä miten saan kerättyä koko kesän ihan itse kasvatettua salaattia.Viime kesänä poikani teki minulle kylttejä, joihin sain kirjoittaa mitä mihinkin laitoin kasvamaan. Koska ne ei enää riittäneet, pyysin mestarilta niitä lisää.2 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana kylttimaalari <3.

  Ja melkein sait innostumaan laatikkokasvatuksesta, mutta odottelen nyt ensin kuitenkin, millaista satoa sulla alkaa sieltä pukkaamaan :). Tähän mennessä näyttää ihanan elinvoimaiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän asti se yleensä meneekin ok. Jännittää itseänikin miten niille käy. Tänään on kyllä niin kylmä, että saa nähdä viekö kylmyys kaikki tähän asti elinvoimaiset :(

   Poista