maanantai 2. kesäkuuta 2014

Huomenna se tulee

Huomenna on se kauan odotettu päivä. Uusi keittiö tulee aamulla. Meillä on seinät vasta pohjamaalattu ja isäntä asentaa vielä lattiaa. Hieman meinaa sellaista pikku paniikkia pukata.

Viimeksi kerroinkin, että minulla oli aikomus yllättää remontin parissa huhkinut mies hommaamalla talkoo porukkaa tasoittamaan lattiat. Ihan ei yllätys onnistunut, kun tuli kiire saada olohuone tyhjäksi ja vanha parketti irti. Ei auttanut muu kuin tunnustaa mitä tuli tehtyä. Ei ois saatu muuten apua sohvan siirtämiseen ja kirjahyllyn purkamiseen. Apurin kuitenkin saimme ja lattiat on tasoitettu ja laminaattia juuri laitetaan paikalleen. Onneksi lattioita ei tarvinnut tasoittaa joka paikasta, joten pääsimme aloittamaan laminaatin laitoin jo eilen. Sillä välin kun minä hurjastelin lasten kanssa Linnanmäellä, oli mieheni naputellut olohuoneeseen lattian paikoilleen. Keittiön ja eteisen lattiat piti jättää tähän päivään, että tasoitteet ehti kuivua riittävästi.


Tiiliseinä on saanut pohjamaalin pintaan. Vielä pitäisi ennen yötä laittaa oikea maali pintaan. Ehtii sitten yön aikana kuivua rauhassa. Tilanne näyttää nyt seinän suhteen tältä


Nyt pitää vielä jatkaa kaiken lopun parissa, että pääsemme huomenna asentamaan kalusteita.

2 kommenttia:

 1. Jee! Mua jännittää millanen keittiöstä tulee :)

  Meillä olis kellarissa aika paljon tiiliseinää uudelleenmaalattavana. Silloin kun muutettiin tähän missä nyt asutaan (eli 21 vuotta sitten), maalattiin kaikki kellarin tiilenväriset seinät valkoisiksi, mutta ei ollut silloin vielä ymmärrystä miettiä sitä, että olis ehkä pitänyt valita maali jonkun muun kuin halvimman hinnan perusteella. Eli se ei nyt ole vähäisessäkään määrin hengittävää, joka on aiheuttanut sen, että tiilet on seinien alaosasta varisseet lattialle. Ei kiva, mutta ei näköjään vaan saa aikaiseksi tehdä asialle mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jännittää muakin :D

   Meillä asuu sellainen vatupassi mies, joka varmistaa että kaikki tehdään aina viimeisen päälle oikein. Maalikaupassakin piti moneen kertaan varmistaa, että onhan maali varmasti tiiliseinälle sopivaa.

   Juuri nyt kasataan kaappeja ja mua väsyttää ihan sikana! Mutta periksi ei anneta!

   Poista