keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Keittiö remontti nytkähti taas eteenpäin

Tänään meillä kävi sähkäri. Tuntuu nuo ammattimiehet olevan nykyjään niin nuoria. Näytti sillä kuitenkin olevan autossa lasten istuin, joten ei se kai ihan kakara ollutkaan. Sähköjä on nyt vedetty kattoon ja seiniin uusiksi. Keittiö on todellakin kuin pommin jäljiltä.
Huomatkaa alimmassa kuvassa olevat pullat remppamiehille. En leiponut itse, jos kävi edes mielessä. Mutta oli kuitenkin tosi kiltti kun kävin ostamassa. Nyt on kaaosta hieman siivottu ja keittiössä voi taas elää.

Ai niin, ostin viimeviikolla ihanan kukan. Ajattelin miten ihanalta se näyttää sitten olohuoneessa.


Näyttihän se hetken. Nyt se näyttää tältä


Todistettavasti mulle ei ole vieläkään kasvanut viherpeukaloa. Pitää kokeilla vähän aja kuluttua uudelleen. Eli ostan taas jonkun kauniin kukan ja katsotaan jääkö se henkiin.

2 kommenttia:

 1. Melkoista sukkulointia vissiin vaatii keittiötiloissa liikkuminen vielä tällä haavaa. Voisin kuvitella, että yöaikaan täytyy olla reitit hyvin muistissa, ettei oo lonkat mustelmilla, jos päättää hämärissä lähteä liikenteeseen.

  Ex-kukka näyttää kovin tuttavalliselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikeesti voi ymmärtää miten mulla kuolee kaikki. Onneksi lapset ja mies on hengissä :) Saisiko syyttää kissoja noista kukkien kuolemista? Ne rontit kun käy syömässä sekä kukkia että kaivavat myös multaa.

   Poista