keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Vajaa viikko uuden keittiön tuloon

Siitä alkaa nyt olla puoli vuotta kun tilasimme uuden keittiön. Koska meillä on ollut aina pakkomielle tehdä kaikki itse (taloa ei rakennettu kylläkään itse), niin keittiökin asennetaan itse. Koska sähkö ja LVI -hommiin ei meidän osaaminen riitä, jouduttiin näihin töihin palkkaamaan apuja.

Aluksi tuntui että mieheni on yli-innokas aloittamaan remonttia, kun aloitti seinien purkamisen varmaan jo tammikuussa. Tällä hetkellä ei tunnu lainkaan siltä. Maanantaina kävi sähkäri vetämässä lisää sähköjä ja eilen kävi putkari siirtämään vesipisteen paikkaa. Eipä tarvitse miettiä mitä tällä viikolla tehdään.

Tiiliseinää ja sen viereistä pientä seinää lukuun ottamatta on kaikki seinät pohjamaalattu. Vanha puuhella on irroitettu, mutta aukko hormiin pitää muurata umpeen. Ei huomattu peittää niitä hormin ja hellan liitos aukkoja uunista, eikä hormista. Nyt meidän puna-valkoinen kissa on etupäästä harmaa eikä valkoinen niin kuin aikaisemmin.


Tilanne on tällä hetkellä se, että olohuoneen lattioita emme ehdi tehdä valmiiksi siihen mennessä kun keittiö tulee. Se on pakko jättää keittiön tulon jälkeiseen aikaan.

Tässä hieman tilannekuvia kaaoksen keskeltä.


Tältä seinältä pitää vielä irrottaa vanhat laattojen kiinnitykseen käytetyt laastit. Sen jälkeen seinä vain maalataan. Se saa jäädä epätasaiseksi. Tai kuten mieheni sanoo epämääräiseksi.


Tämä kuva taas todistaa, että meillä on käytetty eläintyövoimaa. Huomatkaa tuo signeeraus oikeassa alakulmassa (betonissa).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti