sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Projektit joista en yleensä kerro

Olen yleensä kertonut täällä ainoastaan niistä projekteista, jotka koskevat minua itseäni. Tai ovat minun itseni tekemiä. Nyt teen poikkeuksen ja kerron tyttäreni projekteista, joissa minun roolini on ollut puhtaasti neuvon antaja tarvittaessa. Kaikki nämä projektit hän teki eilen.

1. Muutama viikko sitten tyttäreni löysi vaatekaupasta aivan ihanan farkkuliivin. 50€:n hinta oli vain liian korkea hänen budjetilleen. Hän yritti etsiä edullisempaa versiota, mutta hinnat pyörivät 30-50€ joka paikassa. Eilen sitten löysimme kirppiskierrokselta lasten farkkutakin, joka oli kokonsa puolesta samaa luokkaa kuin kaupassa ollut farkkuliivi. Kotiin päästyämme tytär leikkasi takista hihat pois ja woilà: hänellä oli samanlainen farkkuliivi kuin kaupassa. Ja hinta 5€.2. Pari vuotta sitten ostimme tyttärellemme uuden sängyn. No eihän se tietystikään ollut sellainen, mitä hän olisi halunnut. Jenkkisänkyä emme tuosta runkopatja sängystä saa tehtyä, mutta muuten saimme tuunattua sen hänelle mieleiseksi. Vaalea patja päällystettiin mustalla lakanalla ja niitattiin runkoon kiinni. Nyt viikonloppuna oli sitten sängynjalkojen vuoro. Rumat puun väriset jalat irroitettiin sängystä ja maalattiin mustalla huonekalumaalilla. Tänään ne sitten ruuvattiin paikalleen. Projekti numero kaksi saatu päätökseen tänään.


3. Huoneen järjestyksen muutos. Yleensä mieheni on hoitanut hyllyjen kiinnitykset, mutta tällä kertaa tyttäreni halusi tehdä sen itse. Alemman tauluhyllyn hän kiinnitti mieheni kanssa yhdessä, mutta ylemmän hän sai tehdä ihan itse. Seinässä on nyt kuulemma noin kaksikymmentä reikää. Hylly on kuitenkin vihdoin ja viimein suorassa ja suoruus tarkistettu vatupassilla.Muista projekteista sen verran, että meillä on vihdoinkin keittiössä taas seinät. Nyt alkaa niiden tasoitus ja maalaminen. Niistä sitten taas myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti