sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Reikä seinässä

Meillä taitaa nyt isännällä hieman karata mopo käsistä. Uusi keittiö tulee kesäkuun alussa, mutta meillä haluttiin kurkata mitä purettavan seinän sisällä on. Ensin tehtiin siis reikä seinään. Pari päivää ihasteltiin sitä näkymää ja kyselin, että eletäänkö me tuon reijän kanssa seuraavat puoli vuotta. Reikä oli varmaan liian pieni, koska nyt meillä on revitty koko seinä auki. Elämme siis avatun seinän kanssa seuraavat puoli vuotta.



Mutta eihän tämä innostus tuohon loppunut: yhdeltä seinältä on naputeltu jo laatatkin pois.



Tänään tuli pyyntö jos tyhjentäisin yhdeltä seinältä yläkaapit, että hän voisi ottaa ne jo irti ja alkaa tasottelemaan seinää. Yläkaappi on nyt tyhjä ja odottelen, että milloin pyydetään tyhjentämään alakaapitkin. Eipä tuo sinänsä haittaa, kun nuo kaapit on meillä muutenkin olleet lähes tyhjillään. Eilen löydettiin lattialaminaatti ja vielä tuosta lähirautakaupasta. Kauppias lupasi jopa tuoda laminaatit kotiovelle kun ollaan niin lähellä. Samasta kaupasta löytyi ihana laatta puulieden alle ja takan eteen. Keittiöremontti on siis nytkähtänyt niin nopeasti ettenpäin, että nyt alkaa ihan jännittää, että pitääkö remppaa aikaistaa vai jämähtääkö innostus jossain vaiheessa.

2 kommenttia:

  1. Nonni. Aikainen lintu keittiön nappaa :). Tai jotain sinnepäin.
    Onpahan vaihtelua edelliseen elellä puoli vuotta ilman seinää ja sitten kun keittiö saapuu, niin taas on kuin eri talo.
    Hauskaa. Ainakin täältä käsin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä vaiheessa huvittaa minuakin, mutta katsotaan kolmen kuukauden kulutta. Voi olla eri ääni kellossa. Se keittiön yläkaappi on nyt irti. Ei harmainta aavistustakaan mihin se ja ne loput kaapit tungetaan. Tarkoitus olisi ottaa ne hyötykäyttöön varastoon tai kodinhoithuoneeseen kunhan niiden aika tulee joutua remontin kohteeksi.

      Mielenkiintoinen kevät tulossa :)

      Poista