maanantai 20. tammikuuta 2014

Postilaatikon valinta

Isäntä jaksaa repiä keittiötä maan tasalle sellaisella vauhdilla, että alkaa jo pelottaa kauanko me joudutaan olemaan ilman keittiötä keväällä. Kun minun osuus tuossa on vain tyhjennellä kaappeja ja inventoida kippoja ja kuppeja, olen yrittänyt siirtää omaa huomiota muualle. No joo, samalla olen yrittänyt keksiä miehelleni muitakin projekteja tuon remppa innon hyväksi käyttöön.

Yksi näistä uusista huomion kohteista on ollut uuden postilaatikon etsintä ja tietysti sille myös teline, joka miellyttäisi minun silmää. Aloitin kuitenkin homman etsimällä postilaatikoita. Telineen suunnittelu sitten jatkuu sen mukaan kun postilaatikko on valittu.

Löysin aivan ihana sivuston täynnä erilaisia postilaatikoita http://www.houzz.com/photos/mailboxes. Tässä minun suosikit:

Mustat herkkupalat
 Ja muun väriset
Kun näiden jälkeen suuntasin katseeni Suomessa myytäviin postilaatikoihin, näyttivät ne niin kovin tylsiltä ja mitään sanomattomilta. Tai sitten en ole löytänyt oikeaa sivustoa.

2 kommenttia:

  1. Vautsi miten hienoja!! Uskaltaiskohan tollasta portinpieleen edes laittaa, ettei joku kateellinen heti pölli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä toteutsta pitää varmaan jatkojalostaa valvontakameroilla ja kovaa ääntä pitävillä sireeneillä jos joku hipaiseekaan siihen... Postimies varmaan saa sydärin kun laatikko alkaa aina huutamaan. Vaikka toisaalta, ehkä se ei sitten kantaisi niitä laskuja meille aina

      Poista