perjantai 10. tammikuuta 2014

Musta hana keittiöön

Keittiöstämme tulee musta-valkoinen. Koko paketti kodinkoneineen päivineen tulee Domukselta, paitsi keittiön hana. Heillä ei ollut tarjota sellaista hanaa josta haaveilin. Koska olemme panostamassa keittiöön jo muutenkin paljon, niin en halunnut lopputuloksen jäävän vajaaksi yhden hanan takia. Pöytätasot ovat vaaleat ja allas musta, niinpä halusin altaalle pariksi mustan hanan. Halusin pelkistetyn ja mahdollisimman yksinkertaisen mallin. Sellaisen löytäminen olikin sitten haasteellisempaa. Etenkin kun halusi astianpesukoneen hanan olevan samassa setissä. Googletin mustia hanoja ja niitä löytyi vain muutamaa mallia.


Ehdoton suosikkini olisi ollut alhaalla oikealla oleva hana, mutta siitä puuttui astianpesukoneen hana. Kyseinen hana on vain kahdessä ylemmässä, joten valinta pitää tehdä niiden väliltä. Aluksi valita oli päivänselvä. Olisin ottanut oikean puoleisen Granan valmistaman hanan. Tämä malli oli Netraudassa vielä erittäin edulliseen hintaan tarjolla. Mutta nyt kun olen katsellut molempia hanoja pidempään, en olekaan enään ollenkaan varma kummasta pidän enemmän. Nyt minun täytyy jäädä pohtimaan kumpaan päädyn.


4 kommenttia:

 1. Saman tapaiset suunnitelmat siis kuin meillä!:) Keittiöremppaa suunntellessa ja hanaa metsästämässä keittiöön. Itse törmäsin tänään tässä surffaillessa tuohon Gustafbergin hanaan mikä vas.alakulmassa. Me ratkastaan asia todennäköisesti erillisellä astiankoneventtiilillä joka on elektroninen kuten tämä http://www.epoq.fi/epoq-keittiot/tuoteluettelo/hanat/damixa-elektroninen-astianpesukoneen-sulkuventtiili/ toinen hana mistä tykätään kovasti on http://www.lapetek.fi/index.php?module=ekauppa&type=2&product=25559 mustana(antrasiitti) Muista että allas ja hana kannattaa olla samaa merkkiä jotta värieroa ei synny! eri valmistajilla eri värisiä "mustia"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, en kyllä yhtään huomannut ottaa huomioon tuota altaan ja hanan mahdollista värieroa... Pitääpä muistaa pohtia tilannetta uudestaan.

   Poista
 2. Kiva kun löysin tämän... mustaa hanaa metsästämässä myös minä!

  VastaaPoista
 3. Tapwell valmistaa hienoja Design-hanoja. Löytyy mustaa, mustakromia, messinki, kupari jne

  VastaaPoista