keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Perinteinen postikortti on enemmän kuin sata jänestä

Suurin osa sukulaisistani asuu toisella puolella Suomea. Näen heitä siis todella harvoin. Hyvä jos kerran 2-3 vuodessa. Jouluna päätinkin lähettää itse tehdyt kortit tädeilleni. Muille terveiset meni Facebookin kautta. Eilen meillä olikin aivan ihan yllätys odottamassa postilaatikossa. Kortti tädiltäni, jonka olen nähnyt viimeksi 1,5 vuotta sitten tyttäreni rippijuhlissa. Hän oli ilahtunut itsetehdystä kortista ja laittoi kiitokseksi meille koko perheelle perinteisen postikortin.
Jäin miettimään, että jos minulle tulee näin hyvä mieli yhdestä perinteisestä postikortista, niin ehkä minä voisin laittaa saman hyvän mielen kiertämään lähettämällä aina silloin tällöin sukulaisilleni oikean kortin, enkä vain "Moi mitä kuuluu" viestejä Facessa.

2 kommenttia:

 1. Ihana teksti ja täti ♥. Se on just näin.
  Itsekin oon alkanut entistä enemmän arvostamaan kaikkea, minkä voi lukea ihan perinteisesti paperista näinä aikoina, kun aina vaan sanotaan, että "kato netistä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika järisyttävää tajuta miten hyvä mieli tuosta kortista tuli :) Voi kun voisi tuottaa yhtä hyvän mielen muillekin!

   Poista