keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Imuri kaupoille

Remontin tiimellyksessä niin sanotusti ajoimme imurin loppuun. Nyt sitä ei uskalla edes käynnistää, kun se toden näköisesti puhaltaa niin paljon pölyä ilmaan, että talo olisi taas kerran harmaana pölystä. Sitä en todellakaan enää halua. Uuden imurin hankinta oli siis edessä.

Haikein mielin muistelin keväällä meillä käynyttä imuri esittelijää. Tai en minä sitä esittelijää muistellut, mutta sitä imuria kylläkin. Kyseessä oli Pro Aqua imuri. Loistava kuin mikä! Vetäs meidän juuri pesulassa käyneestä matosta aivan uskomattoman määrän likaa. Sillä olisi pystynyt pesemään sohvat, matot, runkopatjat ja kaiken mahdollisen. Koska pöly olisi kerätty vesisäiliön kautta, niin poistoilma olisi ollut puhtainta mahdollista. Kertoman mukaan kyseessä olisi ollut täydellinen imuri, joka lisäksi puhdistaisi sisäilmaa. Tämän olisi todellakin halunnut.Ainoan haittana oli järkyttävän kova hinta. En ollut valmis maksamaan imurista kahta tuhatta euroa.

Realismi esiin ja aloimme etsimään meidän kukkarolle sopivaa imuria. Aina niin luotettava Hobby Hall ilmoitti Hobbaloista ja sieltä löytyi meillekin uusi imuri. Päädyimme ostamaan Samsungin pölypussittoman imurin.


Sekä imuteho, että moottoriteho oli sitä luokkaa, että luulisi nyt tällä laitteella lähtevän kissankarvatkin matosta. Imutehoa lupasivat 400W ja moottoritehokin oli vielä yli EU säädöstön 2200W. Käyttöä pitäisi helpottaa kahvassa olevat käynnistys napit ja imutehon säätö.

Kyllä nyt alkaa meidän perheellä mahtavat ajat: uuden keittiön myötä minusta kuoriutuu mitä mahtavain kokki ja uudella imurilla talo pysyy varmasti puhtaana. Vielä kun saisin sen viherpeukalon kasvamaan niin olisin jo täydellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti