sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Rippijuhlien valmisteluja vol.1

Tyttärelläni on elokuussa rippijuhla. Suunnitelmat on käynnissä jo täyttä häkää. Mutta ensin hänen pitää käydä rippileiri. Silloin kun itse kävin rippikoulun (joka oli meillä ainoa vaihtoehto), ei ollut puhettakaan sellaisista rippileireistä jolle tyttäreni lähtee. Hän lähtee Saariselälle vaellusrippileirille. Seurakunta on järjestänyt sellaisia jo kymmen vuotta, joten valvojat tietävät mitä on tulossa. Huh huh, itse en kestäisi laumaa hormoonimylläkässä eläviä nuoria.

Kutsukorttien teko juhlia varten on aloitettu parilla mallikappaleella. Tai oikeastaan se aloitettiin nettisurffailulla ja samalla kerättiin ajatuksia ja ideoita siitä, millaiset kutsukortit tehdään. Ensin kerättiin yhteen läjään kaikki kivat ja sitten alettiin vain karsimaan niistä yksi kerrallaan vaihtoehtoja pois. Lopuksi löytyi ajatus mallista...


Näistä kahdesta päädyttiin tuohon pitkän malliseen. Nyt meillä on taas korttitehdas pystyssä ja toivottavasti meillä on kohta iso läjä kutsuja valmiina lähetettäväksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti