sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukalenteri

Tänään on joulukuun ensimmäinen päivä ja tänään saa avata joulukalenterin ensimmäisen luukun. Tänä vuonna osa lapsista halusi kaupan suklaakalenterin. Minun hommianihan tämä vain helpottaa: täytän itse tekemääni kalenteria vain kahdelle lapselle. Eilen illalla kaivoin viimevuonna tekemäni pussit varastosta ja täytin pussit numero 1.


Pussien sisään sujahti Brunbergin marmeladia. Siis maailman parasta marmeladia. Marmeladia jonka piilotan muulta perheeltä ja syön salaa, kunnes jään kiinni ja joudun jakamaan loput perheeni kanssa.


Siinä ne kalenteri pussukat odottaa kahta rakasta tytärtäni.


2 kommenttia:

 1. Voihan kalenteripussukka sentään, kun en taas tätäkään muistanut, että nythän vaihtuu joulukuu.

  Ei oo adventtikynttilöitä (tosi ei koskaan aiemminkaan ollut), eikä edes suklaakalentereita. Huomenna pitää heti korjata tilanne.

  PS. Ihanan tunnelmallinen toi viimeinen kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt luuli, että olin unohtanut koko kalenterin ja surkuttelivat aamulla, kun heillä ei ole kalenteria. Olipa kiva kertoa heille, että siellä ne teidän pussukat odottaa kynttilöiden vieressä :)

   Meillä ei ole koskaan ollut erikseen adventtikynttilöitä. Meillä on vaan kynttilöitä. Ja niitä on vähän jokapaikassa. Kissat käyvät niitä aina ihmettelemässä ja kärstävät samalla viiksiään. Mutta eivät onneksi sen enempää välitä.

   Poista