perjantai 13. joulukuuta 2013

Sisustellen

Muutama kesken eräinen sisustus projekti on nytkähtänyt hieman eteenpäin.

Tyttäreni huoneeseen saatiin vihdoin ja viimein (kahden vuoden suunnittelun jälkeen) verhotanko ja verhot. Omena ei ole tainnut hänen tapauksessa pudota kovin kauas puusta, koska hän valitsi huoneeseensa samat verhot kuin minä valitsin olohuoneeseen. Pesulasta tulleista matoista se, jonka piti tulla meidän makkariin, siirtyikin tyttären huoneeseen. Hänen matto siirrettiin vaihtarin huoneeseen (poikani luovutti huoneensa hänelle ja pääsi nukkumaan meidän makkariin).


Jyskistä tuli vihdoin ja viimein haettua ne ihanat tyynyt, jotka oli joskus tarjouksessa neljä euroa kipale. Eihän ne nyt enää tarjouksessa olleet, joten maksoin niistä sitten 14,99 / 2kpl. Aina ei voi voittaa.


Samalla Jyskin reissulla tuli kaapattua matto eteiseen. Aikaisemmin oli katsellut Annon siksak mattoa, mutta itse joskus mattoja kutoneena, en pitänyt niitä niin laadukkaana, että olisin alkanut maksamaan niistä 165€. Tämä matto lähti mukaan 35€. Huomatkaa kuvassa poseeraava lihava poika Kobo.


Loppuun vielä kuva viimeistä päivää TETissä olleelta pojalta saamani Joulu-tervehdys.


3 kommenttia:

 1. Voi Salla sun kans, kun et hakenut tyynyjä ajoissa :). (terveisin paraskin puhuja, jolta yleensä menee kaikki tarjoukset päivän verran ohi).

  Ja huonejärjestelyissä tipahdin jo vähän kärryiltä, mutta tosi kivalta näyttää tyttären huoneessa jokatapauksessa. Matto on niin kutsuvan pehmeän oloinen, ettei pahasti haittais, vaikka joskus sattuis nukahtamaan sängyn sijasta matolle :)

  Ja voi tettipoikaa. On ne niin sulosia <3

  VastaaPoista
 2. Tulikohan mun kommentti koskaan perille? (Kirjoittelin pitkät pätkät ja sitten tuli ilmoitus, että "verkossa havaittiin muutos")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommetti tuli perille. Poikani vapautti siis oman huoneen meidän vaihto-oppilaalle ja hänen sänky siirettiin iskän ja äidin huoneeseen. Nyt siis kaikilla tytöillä on omat huoneet. Ajateltiin, että eiköhän tuo nyt mene näin kevääseen saakka.

   Poista