lauantai 23. maaliskuuta 2013

Keskimmäisen kohtalo

Hillan huoneen sisustuksesta pidän yhtenä onnistuneimmista. Jostain syystä aina perheen keskimmäiset lapset jäävät hieman vähemmälle huomiolle, kuin vanhin tai nuorin. Hilla on muutoinkin joutunut taistelemaan koko ikänsä paikastaan. Alle kouluikäisenä hänellä diagnosoitiin kielellinen erityisvaikeus, eli lievä dysfasia. Koulun hän aloitti erityisryhmässä. Valitettavan usein vanhemmat pitävät pienryhmää samana kuin entinen tarkkailuluokka. Luokka oli silloisessa koulussa ensimmäinen laatuaan, joten kuulin usein vanhemmilta että sehän on sellainen luokka jonne joutuu kaikki hullut. Usein vastasinkin, että "ai, tarkoitatko samanlaisia kuin meidän Hilla. Hän nimittäin aloittaa tuolla luokalla." Juuri nämä vanhemmat opettivat asennoitumisen omille lapsilleen. Kaikkien näiden läpikäyntien jälkeen toivonkin, että saisin rekennettua Hillan ensimmäisestä omasta huoneesta mahdollisimman ihanan.

Hillan huone on muutoin valkoinen, mutta yhdellä seinällä on vaalean sininen lintutapetti. Aluksi ajattelin tapetiksi alla olevaa Boråsin sinistä Falsterbo tapettia.


Onneksi ei päädytty siihen, vaan löydettiin tämä Decor Maisonin Spirit of adventure -malliston tapetti. Tapetti istuu paremmin muun kodin suht pelkistettyyn hopean harmaan sävyyn.


Huoneeseen ostettiin Anttilasta sopivasti tarjouksessa ollut lamppu.


Tänään sitten tilasin sinne maton. Olin pitkän etsinyt huoneeseen vaalean sinistä nukkamattoa ja tänään sen löysin mattotukun sivuilta. Hieman harmitti, että kun olin sen tilannut ja jo maksanut, niin muutaman tunnin kuluttua tuli kaikki matot 30% alennukseen. Ehkä tilannetta lohdutti hieman se, että olin tainut viedä viimeisen kappaleen, kun tätä kokoa ei enään listoilta löytynyt.


Joulun aikoihin huoneeseen hommattiin korukaappi joka oli myös kokovartalo peili. Kaappi on meille loistava kissojen takia. Tai oikeastaan vain Jaskan takia, joka rakastaa ketjuja. Kaappiin Hilla saa kaikki korunsa piiloon.Tokihan huoneesta löytyy muutakin ihanaa.

5 kommenttia:

 1. Hei! Mistä olet löytänyt tuon Decor Maisonin lintutapetin?
  H&S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tuo tapetti löytyi Kodin Terrasta. Tuo on edelleen yksi suosikki tapeteistani :)

   Poista
 2. Kiitos tiedosta! Suuntaanpa huomenna Terraan :) tapetti sopisi täydellisesti poikani tulevaan huoneeseen!
  H&S

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti tapettia vileä löytyy :) Joskus joku malli on niin vähän aikaa myynnissä, että kun sitä menee hakemaan, niin se on jo poistunut listoilta.

  VastaaPoista
 4. Hei! Mistä korukaappi on? :)

  VastaaPoista