lauantai 30. maaliskuuta 2013

Ikkunan pesua

Kevät tuo esiin ikkunoissa olevan lian. Laiskana siivoajana olen miettinyt Kärcherin ikkunapesurin ostoa. Kävin kurkkaamassa netissä mitä ihmiset ovat siitä sanoneet ja kuume senkuin nousee.
Kärcherin sivuilla oli jopa videoita joissa kerrotaan laitteen käytöstä.


Tällä laitteellahan voi pestä muutakin kuin ikkunoita! Tämähän alkaa kuulostaa taivaan lahjalta. Pesuhuoneen kaakelit saa puhtaaksi hetkessä, samoin kun korkeakiilto kaapit (kai se noihinkin tehoaa).

Tämä laite taitaa mennä "pakko saada" -listalle.

3 kommenttia:

 1. No oletpas nyt niin hyvän piilopaikan kehittänyt, että ihan säkällä löysin :).

  Meillä on toi Kärcher (aika monta vuotta ollu jo käyttämättömänä siivouskomeron hyllyllä ;)).
  Uutuuden viehätys oli kova, mutta sen jälkeen on siirrytty (tai siis mies on siirtynyt..) takaisin hyviksi havaittuun vanhaan menetelmään (josta itse en juurikaan mitään tiedä, paitsi sen, että sanomalehdellä aina lopuksi kiillotetaan..)
  Hyvää pääsiäistä! Jään lueskelemaan aiemmat kirjoitukset ja ilahdun jos tuut itse vastavierailulle :). Mutta vaan jos itse haluat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uh, kylläpä tiputit minut maan pinnalle. Ehdin jo haaveilla helposta ikkunan pesusta ja puhtaista pinnoista :). Voihan se olla että tuolle saattaisi käydä kuten meidän höyrypesurille joka lojuu jossain yhden kylppärin pesun jäljiltä. Kävin jo kurkkaamassa blogisi ja oli ihanaa löytää ihminen joka on yhtä hyvä kakun tekijä kuin minä. Oma kakkupohja onnistuu ohjeella jonka löysin kerran lehdestä "Tällä ohjeella mieskin onnistuu" -otsikon alta. Tosin olen tuon homman jo ulkoistanut tyttärilleni.

   Poista
  2. Pitäisköhän meidän vaihtaa pesureita päittäin, kun itse olen alkanut katsella Ostos-TV:ltä höyrypesuria "sillä silmällä" :D.
   Se oli joku H2O X ihmemoppi... Oli jo hilkulla etten tilannut.

   Ja kakunteko tosiaan on verissä. Aina tasalaatuinen tulos :D.

   Kiva kun tulit lukukaveriksi. Lisäsin sun blogin omani etusivulle, joten sieltä saattaa joku seurailla tänne myös.

   Hyvää loppupääsiäistä! Lähden nyt pihalle edistämään kevättä. (Rikkomalla pehminneitä jään reunoja)

   Poista