maanantai 21. huhtikuuta 2014

Arkihaaste 1/5

Koko kevään olen haaveillut, että saisinpa olla prinsessa Ruusunen ja voisin vaipua satavuotiseen uneen. Niin paljon on väsyttänyt, että olisin voinut ihan hyvin kuvitella voivani nukkua niin pitkään. Nyt on ilmeisesti levätty riittävästi, kun herään taas paljon ennen muita. Aamupalaksi nautin eilistä sienipiirakkaa ja pari kuppia kahvia.


Vain kissat pitivät minulle seuraa aamulla.Tämän kesän tavoitteena on minulla oppia tekemään voltti trampoliinilla. Niinpä tänään on harjoiteltu sitä. Ensin piti tietysti voittaa pelko koko volttia kohtaan. Ensin läjähdin selälleen ja siihen jäin. Ei auttanut muu kuin yrittää uudestaan. Toisella kerralla sama juttu. Lapsilla oli hauskaa, kun he katsoivat yritystäni. Onneksi heiltä tuli myös neuvoja. Nyt homma on edennyt niin pitkälle että pääsen takapuolen kautta jaloilleni. Tavoitteeseen en siis päässyt ensimmäisenä päivänä, mutta olen tyytyväinen jo tähänkin.

Päivä meni hyvin pitkälti ulkona oleskellessa. Pihalla oli jo kukat alkanut kukkimaan. No nuo on ainoat oikeastaan. Viime syksynä istuttamistani sipuleista ei ainoakaan ole noussut... Jep, olen tunnettu vihreästä peukalostani!


Myöhemmin iltapäivällä kävin tyttäreni kanssa lenkillä ja katsokaa mitä matkalta löytyi


Se on kuulkaa sitä itseään: sammakon kutua. Tuon kehitystä onkin nyt pakko pysähtyä katsomaan joka kerta kun juoksemme tuota reittiä. 

Listalta puuttu enää pääsiäisen aikana hankitut rusketus raidat. Niistä ei kuvaa ole, eikä tule :)

2 kommenttia:

 1. Ei oo todellista. Sammakonkutua :D. Onko sitä vielä olemassa?? Lapsena tuntui olevan kaikki ojat täynnänsä, mutta en oo vuosikymmeniin enää nähnyt. Vai enkö vaan ole osannut katsoa?

  Koitahan nyt ottaa maltilla ne tramppa-treenit, ettei vaan käy niin, että remppamiehistö harvenee puoleen..

  Mukavaa arkeenpaluuta! Jos nyt sellaista on olemassakaan... (arki kyllä, mutta se mukava paluu on toinen juttu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tänään olen saanut todella paljon varoituksen sanoja trampoliinin vaaroista. Kukaan ei kertonut silloin lapsena, että katolta lumihankeen hyppely tuplavoltilla kerien voisi olla vaarallista :)

   Mutta joo, lupaan etten kokeile tuplavolttia kerien taaksepäin trampoliinilla enää tässä iässä ;)

   Poista