lauantai 10. elokuuta 2013

Nyt meitä on kuusi

Onkin livahtanut hetki siitä kun viimeksi ehdin päivittää tätä. Terassi on saatu valmiiksi ja yksi varasto siivottu siten, että siellä voi jopa tehdä vähän askartelu hommiakin. Pihaa on laitettu ja käsitöitä tehty. Ei siis todellakaan ole tullut laiskoteltua. Ja ennen kaikkea nyt meitä on sitten kuusi.

Viikko sitten lauantaina siis kiiruhdimme lentokentälle uutta tytärtä vastaan. Siellä oli samaan aikaan paikallinen tukihenkilö myös häntä vastassa. Voitte vaan kuvitella miten meitä jännitti. Lento oli ajallaan, mutta hän joutui odottamaan laukkuja yli puoli tuntia.

Nyt on eletty viikko isommalla perheellä. Uusi tytär on livahtanut todella sujuvasti perheeseen. Hieman on vielä kielimuuria, mutta ei pahaa. Kaksi nuorinta räpättää hänen kanssaan ihan koko ajan. Vanhin lapseni, joka on ujo ja hidas lämpeämään, on vasta pikku hiljaa alkamassa tutustumaan uuteen tulokkaaseen. Kun itselle uusiin ihmisiin tutustuminen on ollut niin helppoa, niin oikein ärsyttää toisen hitaus. Välillä oikein tekisi mieli tarttua rinnuksista kiinni ja ravistaa, mutta eipä se taitaisi tilannetta helpottaa. Todennäkoisesti kävisi päinvastoin. Ei auta muu kuin purra hammasta ja odottaa, että hidastelijakin lämpenee. HUOH!

Terassista ja muista tulee enemmän kun vaan ehtisin välillä koneelle istahtaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti