maanantai 19. elokuuta 2013

Et koskaan tiedä rajojasi, ellet ylitä niitä.

Näin kai minäkin ajattelin kun menin tilaamaan itselleni keittokirjan. Jep, näin tuli tehtyä.

Olen edelleen aivan varma, että jonain päivänä se menee minullekin tajuntaan. Tai se alkaa jossain vaiheessa tuntua mukavalta. Koska sitä päivää ei ole vielä tullut, yritän edelleen ajatella positiivisesti, että ehkä huomenna. Ruuan laitto ja leipominen ovat minulle niin vaikeita ja vastenmielisiä asioita, ettei maailmassa varmaan mitään muuta niin ällötävää voi ollakaan. Vielä tuskallisemmaksi tämän tekee se, että rakastan hyvää ruokaa. Minusta on aivan ihana maistella uusia ruokia, uusia makuja. Jotkut niistä on kamalia, mutta suurin osa uusista mauista on pelkästään positiivisia. Mutta palataanpas siihen uuteen ostokseeni. Nyt kun perhe on kasvanut todellakin suurperheeksi, piti ottaa kovat käyttöön, että rahaa jäisi muuhunkin kuin ruokaan. Tilasin siis Penninvenyttäjän keittokirjan. Siellä on kuulemma paljon hyviä arkiruoka ohjeita. Toivotaan, että niillä ohjeilla minäkin onnistuisin...

Ainakin kirja lupaa hyvää kotiruokaa edullisesti.

Eipä tämä kirja turhia kuvilla koreile...2 kommenttia:

  1. Sitten kun susta on tullut kirjan avulla innostunut kokki, niin voitko tulla vetämään mulle jonkun penninvenyttäjän kokkikurssin :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen, että minusta tulee INNOSTUNUT kokki, voi vierähtää muutama vuosikymmen :) mutta lupaan heti tulla, kun näin on päässyt tapahtumaan.

      Poista