tiistai 16. heinäkuuta 2013

Rakas päiväkirja

Ihan noilla sanoilla ei ala meidän talopäiväkirja. Yksi ystävistäni on muistuttanut minua useaan kertaan, että kannattaa laittaa ylös mitä muutoksia taloon teette. Ei sitten myöhemmin tarvitse väitellä minä vuonna se ilmalämpöpumppu asennettiin. Ajatuksena aivan loistava! Kun vihdoin ja viimein sain ostettua kunnollisen muistikirjan, aloin täyttämään sitä. Viime vuoteen mahtui yllättävän paljon remonttia. Ihan en ole nyt varma kaikista remontti kohteista, että oliko jo tämän vuoden puolella, mutta ainakin kohteet on nyt alettu kirjaamaan ylös.

Tein jokaisesta remppakohteesta ikään kuin oman jakson kirjaan. Liitin mukaan näytteet tapeteista ja kuvia remontin eri vaiheista. Touhu on eräänlaista skräppäystä. Kuvia, tekstejä ja näytteitä sommiteltuna eri tavalla.

Toisaalta, rakennuslaki velvoittaa kirjan/talopäiväkirjan käyttöön luvanvaraisessa rakentamisessa ja korjauksessa. Meillä ei kyllä ole erikseen luvanvaraista korjaamista, vaan perus pintaremonttia, mutta tuleepa kirjattua kuitenkin kaikki mitä me olemme talolle tehneet tai teettäneet.


2 kommenttia:

 1. Fiksua! Sitä aina luulee muistavansa kaiken, mutta loppupeleissä ei muista mitään. Siis että minä vuonna mitäkin on tehty.

  Olisinpa ollut itsekin yhtä viisas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävää oli, miten jo vuodessa unohtuu niin paljon. Tai sitten mulla on alkava dementia :)

   Poista