maanantai 15. heinäkuuta 2013

Dermosil

Viimeviikolla tuli taas paketti Dermosililta. Tykkään kovasti yrityksen tuotteista. Niissä on hinta-laatu suhdelle enemmän kuin kohdallaan. Jopa meidän teinit ovat tykästyneet yrityksen tarjontaan ja tilaavat tuotteensa sieltä. Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, tilaan kaikki kosemtiikat sieltä.

Tässä linkki yrityksen etusivulle: Dermoshop

Kun tilaat tuolta tuotteita yli 50€ ei paketista mene toimituskuluja lainkaan. Samalla kun tilaat tuotteita, keräät myös bonuspisteitä, joilla voit sitten "ostaa" tuotteita lisää. Aina ei bonus valikoimasta löydy sopivaa tuotetta, jolloin voi edun jättää käyttämättä. Bonukset säilyvät ja ne voi käyttää myöhemmin. Muutamaan kertaan en ole käyttänyt pisteitä, joten nyt kun listalla oli mielenkiintoisia tuotteita, ostinkin kaksi tuotetta. Toinen oli entuudestaan tuttu Dekolteeseerumi. Ja toinen lähti nyt testiin, eli kasvoseerumi.

Ostan kaikki kasvovoiteet tuolta ja tykkään niistä tosi paljon. Myös meikkivoiteet, puuterit ja poskipunat lähtee tuolta. Hiustenhoitotuotteista meillä on käytössä pääsääntöisesti kaikki muotoiluun tarvittavat tuotteet. Oma suosikkini on lämmöltä suojaava muotoiluvoide. Se ei kuivata hiuksia, vaan hiukset on käytön aikana luonnolisen oloiset. Hiuksiin jätettävä hoitoaine on meillä huippu suosittu. Ainoana negatiivisena asiana voin sanoa, että jos sitä menee lattialle, niin siihen jää todella liukas kohta.

Käykää ihmeessä tutustumassa tuotteisiin, jos ei ole vielä tuttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti