perjantai 12. heinäkuuta 2013

Mitähän sinne terassille sitten laittaisi...

Nyt kun terassi alkaa olla valmis, niin on aika alkaa miettimään mitä sinne terassille laittaisi. Ensin piti miettiä mihin tarkoitukseen se terassi on ja sitten millaisia asioita sinne haluan. Kävin kurkkaamassa Pinterestistä ideoita ja osa oli niin ihania että jaan teidänkin kanssa.

Auringon ottoa varten olisi hyvä olla paikka jossa lojua...


Ehkä kuitenkin sellainen auringon otto tuoli jossa ei ole valmiina tuota katosta...


Vai olisiko tuolit parempi vaihtoehto...


tai sitten sohvaryhmä...


Mutta jos sen tekisi itse...
Jos löytäisi oikean kokoisen trampoliinin...Tai jos...


3 kommenttia:

 1. Meillä oli terassi varmaan ekat 5 vuotta ilman kalusteita, kun en osannut päättää, mitä sinne tulee. Tai siis olisi osannut kyllä, jos ei olis tarvinnut välittää siitä, että haluamastaan olis pitänyt pulittaa muutama tuhat euroa..

  No nyt siellä on Jyskistä ostettu halpa, mutta kiva polyrottinkisetti, joka sekin on näköjään käytössä vaan alkukesän alkuinnostuksen vallassa ja loppukesän sitten enempi koristeena :)
  Mutta kalusto on osoittautunut siinä mielessä just passelin kokoiseksi, vaikka pieni onkin, että sohvan ja tuolien istuintyynyt on kevyt kantaa joka ilta katon alle turvaan. Sateesta ei tänä kesänä ole ollut haittaa, mutta linnuista sitäkin enemmän..
  Jotenkin tuntuu, että ne on ottaneet kaluston maalitaulukseen. Siis ainakin silloin, kun ne tyynyt on unohtuneet sinne..

  Mutta mielenkiinnolla odotan, mitä teille sinne ilmestyy :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jännittää muakin :D voihan se olla että jätän sen tanssilavaksi (vaikka en osaakaan tanssia lavatansseja). Toisaalta siinä olisi nyt tilaa harjoitella. Mutta ensin pitää hakea isännälle turvakengät...

   Nyt kyllä alkaa tuntua että listä asioista joita en osaa kasvaa kokoajan.
   En osaa kasvattaa kasveja (ainakaan sisällä)
   En osaa tehdä ruokaa
   En osaa leipoa (paitsi suolaisia piirakoita)
   En osaa tanssia lavatansseja...

   huoh...

   Poista
  2. Mun on nyt pakko sanoa tähän, että kun meidän terassi valmistui, niin mies kysyi, että oliko siitä pakko tehdä tanssilattian kokoinen :D
   Siltä se tosiaan tyhjänä näytti, mutta ans olla, kun tuotiin nekin pikkuiset kalusteet, niin tuntui, että ei oo yhtään liikaa tilaa.

   Ehkä teillä on mun miehen kanssa tässä kohtaa yhtäläisyyksiä. Sanoo aina, että on "rytmi veressä, muttei jaloissa". Ja voin todistaa, että pitää paikkansa :D

   Poista