tiistai 18. kesäkuuta 2013

Vihdoinkin LOMA

Kesäloma aloitettiin Ruotsin risteilyllä. Keskimmäinen lapsista oli jo lähtenyt enonsa luokse kesäpiiaksi, joten reissuun lähdettiin nuorimman ja vanhimman lapsen kanssa. Samalla vietettiin kuudetta hääpäiväämme ja sen kunniaksi piti ostaa pullo kuohuvaa.


Koko kevään jatkunut selkäkipu oli verottanut minun jaksamista sen verran, että nukkumaan mentiin jo kymmenen jälkeen. Iltaan saatiin jännitystä kertomalla kummitusjuttuja. Oli muuten todella vaikea muistaa mitä juttuja sitä lapsena kerrottiin, mutta onneksi loistava mielikuvitus korvasi muistin puutteet. Sen verran hyviä kummitusjuttuja tuli sitten kerrottua lapsille, että nuorimmainen näki yöllä painajaisia.

Aamu aloitettiin syömällä aamupala buffan puolella ja sen jälkeen oltiin valmiita valloittamaan Tukholman. Kiersimme pitkin vanhan kaupungin kujia ja ihailimme taloja ja kapeita katuja.


Kävimme varmaan sadassa matkamuistoja myyvässä putiikissa.


Välillä pysähdyimme ihanaan kahvilaan kahville ja leivoksille.


Tässä kahvilassa ei käyty vaikka terassin eriväriset tuolit lähes huusivat istumaan niille.

Viimeinen ilta laivalla vietettiin hyvin pitkälti samalla tavalla kuin edellinenkin. Ennen kummitus tarinoita käytiin Muumi-Diskossa ja sen jälkeen oltiin valmiita nukkumaan. Aamulla olimme takaisin Suomessa ja loma oli valmis alkamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti