sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Keskeneräisyyksien kuningaskunta

Kesälomaa on takana nyt kaksi viikkoa. Kaksi työn täyteistä viikkoa! Terassin teko on edelleen kesken. Pohjatöiden tekeminen oli työläämpi homma kuin kuvittelinkaan. Mutta se hyvä puoli tässä hemmetinmoisessa lapioinnissa on ollut, ettei ole tarvinnut käydä salilla tai lenkillä. Farkku shortsit tuntuu valuvan kokoajan alaspäin, joten on tainnut olla tehokasta treeniä :) Nyt ollaan pari viimeistä päivää rakennettu runkoa ja kun se ei ole ollut niin rankkaa, niin olen jopa saanut itseni lenkille pari kertaa. Tässä vaiheessa on pakko ylistää uusia lenkkareitani. Kun laitoin ne jalkaani eka lenkille, niin heti alusta asti tuntui kuin ne olisi tehty minulle. Aivan täydelliset kengät. Suosittelen lämpimästi kenkiä niille, jotka juoksevat epätasaisessa maastossa tai sorateillä. Kenkien pito on niillä erityisen hyvä.

Käsityö rintama on samalla mallilla kuin terassikin; keskeneräisiä projekteja lojuu siellä sun täällä. Nyt kun olen lomalla, niin enpä ole ottanut niistä suurta murhetta. Ne ehtii tehdä loppuun vaikka talvella. 

Lomaa on vielä viikko jäljellä, jään nauttimaan siitä. Palaillaan taas loman jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Täällä vielä lomaa odotellaan seuraavat ko,me viikkoa. Mutta koti on kyllä sen näköinen, että ainakin siivous- ja puutarharintamilla on lomailtu jo pidempään :).
    Kuvia uudistuneesta terassista odotellessa...

    VastaaPoista
  2. Kesä on kyllä hassua aikaa, kun sisällä olo ei kiinnosta yhtään. Kunhan saadaantuo terassi valmiiksi niin laitan hieman tarinaa sen tekemisestä :)

    VastaaPoista