keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Perheen lisäystä vuodeksi

Nyt on kaikki paperit toimitettu ja enää odotellaan uutta perheen jäsentä. Meille on siis tulossa vaihto-oppilas vuodeksi asumaan. Kevään aikana harjoittelimme jo tätä, kun siskon tyttö asui meillä pari kuukautta. Nyt tilanne on hieman eri, kun uuden jäsenen kotikieli on italia ja me ei osata sitä oikeastaan muuta, kuin ne pakolliset pizza sanastot: Bella, frutti di mare.....

Kai se pitää joku italian kielen oppikirja käydä kirjastosta lainaamassa, että osaa edes päivää toivottaa :) Toisaalta, tyttö on opiskellut suomen kieltä, joten lähdetään siitä, että sillä yritetään ensisijaisesti pärjätä. Suomen kieltä hän tänne haluaa tulla oppimaankin. Nyt tuntuu, että vielä on monta asiaa, mitä pitää hankkia ennen hänen saapumista. Ainakin sänky pitää käydä ostamassa ja lipasto, että tytöt saavat tavaransa mahtumaan samaan huoneeseen. Tämä meidän uusi perheen jäsen siis jakaa huoneensa vanhimman tyttäreni kanssa. Voi miten mua jo jännittää :) mutta sitä ennen nautitaan Suomen kesästä.


4 kommenttia:

 1. Oolalaa. Kuulostaa jännittävältä ja kivalta.
  Laita nyt vielä äkkiä basilikaa pihalle kasvamaan, niin on kotoisaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitänee varmaan kylvää koko pihalle, että edes jossain kasvaisi :)

   Poista
 2. Oo, tutti frutti! Onpa hienoa, varmasti jännittävä vuosi edessä. Meillä oli tässä just sama asia pohdinnassa kesän ajalle, mutta vielä jänistettiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuoden aikan varmaan tulee varmaan kerrottua mitä kaikkia haasteita tai onnistumisia kohdataan. Mutta nyt on kyllä tosi hyvä fiilis tästä perheen lisäyksestä :)

   Poista