perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivää rakkailleni

Minulla jäi valkoista tekoturkista yhdestä projektista. Sitä jäi sen verran paljon, että sain ommeltua siitä pari pientä koristetyynyä. Sanoin jo ommellessa miehelleni, että annan toisen tyttärelleni ystävänpäivä lahjaksi. Kun tytär näki tyynyn valmiina, olisi hän halunnut saada sen itselleen. Ystävänpäivään oli vielä muutama päivä, joten ei auttanut muu kun valehdella hänelle, että tyyny tulee meidän makkariin.
Tänään hän sitten sai sen ja oli onnellinen. Tyynyn mukana hän sai oppaan miten pärjätä oikeassa elämässä.Toiselle tyttärelleni olin löytänyt kirpparilta Iittalan vaalean sinisen pienen vitriinin. Hänelle olin myös ostanut oppaan tulevaisuuden varalle.
Pojalleni puolestaan ostin poikien version Top-Modell piirustus kirjoista. Kirjaan pystyi suunnittelemaan erilaisia sotureita.


Mieheni puolestaan joutui tyytymään ruusuihin ja korttiin.Vaihto-oppilaan kanssa tilanne on ongelmallinen, koska hänelle ei voi ostaa mitään tavaraa. Joulun jälkeen hän jo mietti, että miten saa tavarat Italiaan, kun hänellä ei saa olla matkatavaraa liikaa. Niinpä päädyin ostamaan hänelle suklaata ja tein kortin.

Oikein hyvää ystävänpäivää rakkaat ystävät!

4 kommenttia:

 1. Näin kiltin tytön näkökulmasta mitä mainioimpia lahjoja :)
  Hyvää ystävänpäivää Salla! Kiva kun olen saanut suhun "tutustua".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan jo innolla että pääsen itsekin tutustumaan noihin oppaisiin. Hyvähän se on vielä tässäkin vaiheessa katsahtaa miten sitä elämäänsä pitäisi elää, että rikastuu ja niin edelleen.

   Hyvää ystävänpäivää Annukka. Ja kiitos kun ole tullut elämääni :)

   Poista
 2. Ihania ystävänpäiväyllätyksiä. Hyvää ystävänpäivää, Salla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää ystävänpäivää sinnekin. Ja kiitos sinullekin kun olet tullut elämääni.

   Poista