keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Valoa pimeään

Olohuoneeseen on etsitty pitkään ja hartaasti uutta lamppua. Aina vastaan tulleet on olleet joko liian pieniä tai liian suuria tai sitten aivan liian kalliita. Nyt se oikea on kuitenkin löytynyt. Ei ole liian pieni, eikä liian suuri. Ja ei todellakaan ollut liian kallis. 27.10. kävimme mieheni kanssa Myyrmäkihallin omakotimessuilla. Tarkoituksena oli mennä hakemaan tietoa ilman vaihto remontista. Tietoa löytyi siitäkin, mutta paljon muutakin. Yhdellä standilla oli valaisimia ja sieltä löytyi myös lamppu meidän olohuoneeseen.


Lamppu heittää kivoja varjoja seiniin. Kun sitä oikeaa taulua ei ole tullut vielä vastaan, niin pitää keksiä muuta kivaa seinille :)


Ja nyt iso anteeksi pyyntö niille, joita jäi vaivaamaan mistä tuo lamppu tuli hankittua. Ei mitään muistikuvaa! Olen surffanut pitkin internetin ihmeellistä maailmaa, enkä löydä sitä lamppukauppaa mistään. Tai saatoin löytääkin, mutta ei jäänyt mieleen tämän enempää. Mieheni muisteli, että pääpaikka olisi ollut Tammisaaressa, mutta sekään ei ole varmaa. Eikä se lamppu todellakaan ollut kallis, maksoi 79€.

2 kommenttia:

 1. Olen niin valo&varjofani, että tykästyin tohon teidän uuteen valaisimeen hetimiten. On just hieno, kun on erilainen, muttei kallis.
  Josta taas tulikin mieleeni, että pitäisköhän sitä joskus täällä kotonakin kattoo kattoon..
  Meillä on olkkarissa ehkä Euroopan ankein plafondi, jolle on jo tullut sokeaks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi et nähnyt sitä meidän vanhaa lamppua :D Se taisi olla mallia 1900-luku ja just sellainen jota en suurin surminkaan tänäpäivänä ostaisi. Mutta kun ei ollut parempaa tullut vastaan, niin silloin se sai roikkua kaikessa rauhassa meidän olohuoneen "kruununa".

   Tuo sokeus on muuten niin paha tauti, että olen välillä yrittänyt kuvitella olevani vieras joka tulee meille kylään... oli muuten kamalaa. Näin korjattavia asioita niin paljon, ettei tosikaan. To do lista kasvoi sen "leikin" aikana PALJON.

   Poista