tiistai 6. tammikuuta 2015

LÄMPIMÄLLÄ VEDELLÄ POIS

Tämä uusi löytö on pakko jakaa teille muillekin jotka käytätte lämpimällä vedellä pois pestävää ripsiväriä. Tähän saakka olen käyttänyt Cliniquen ripsiväriä ja olen tykännyt siitä todella paljon. Mutta nyt tuli Dermosililtä vastaava tuote ja hintakin vain 8,90€. Nettisivut lupasivat tuotteen olevan enemmän kuin loistava:


Dermosil Moist Proof Ripsiväri pysyy paikoillaan tilanteessa kuin tilanteessa. Kosteudenkestävä Ripsiväri pysyy ripsillä, vaikka käyt kävelyllä sadesäässä tai hikoilet kuntosalilla. Tunteetkin ovat sallittuja, sillä tämä tuote kestää myös kyyneleet!
Dermosil Moist Proof Ripsivärin intensiivisen musta sävy tuo voimaa katseeseen. Kosteudenkestävyytensä ansiosta Ripsiväri on huoleton käyttää. Tuote sisältää hoitavaa E-vitamiinia sekä kosteuttavaa panthenolia.
Ripsivärin harja koostuu eri vahvuisista kuiduista, joiden ansiosta Ripsivärin levitys onnistuu helposti ja tarkasti. Harja ja sisältö on valittu siten, että ne yhdessä tuuheuttavat ja pidentävät ripsiä.
Moist Proof Ripsiväri on helppo poistaa lämpimällä, noin 38-asteisella vedellä. Kastele ripset lämpimällä vedellä ja ota ripset hellävaraisesti sormenpäiden väliin. Vedä varovasti sormenpäitä ripsien tyvestä kärkeä kohden. Ripsiväri irtoaa ripsien pinnalta pitkulaisina paloina. Vaihtoehtoisesti voit käyttää poistamisessa apuna kostutettuja vanulappuja.
Ripsiväri on pakattu tyylikkääseen mustaan pulloon, jonka tilavuus on 10 ml. Ripsiväri sopii myös piilolinssien käyttäjille. Tuote on hajustamaton.

Kaiken tämän tiedon jälkeen oli pakko tilata tuote testiin. Eilen pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan ripsiväriä. Väri levittyi hyvin ja lähti myös pois helposti lämpimällä vedellä. Saa nähdä vaihtuuko suosikki ripsiväri tähän uuteen.


4 kommenttia:

  1. No saas nähdä vaihtuuko täälläkin :). Hinta on melkoisen houkutteleva ja jos vielä oikeasti lähtee lämpimällä vedellä ilman hirmu hankausta, niin on kyllä hinta-laatusuhde kohillaan. Ellei jopa laatuun päin kallellaan..

    Oma lempparini on ollut Kanebon 38-astetta (en löydä sitä asteen merkkiä tästä koneelta..), mutta nyt kun silmät on tulleet muutenkin (kaikesta koneella roikkumisesta lähinnä) entistäkin aremmiksi ja kuivemmiksi, niin oli pakko unohtaa se lämmin vesi ja ostaa allergialiiton testaamaa vesiliukoista väriä. Ja senhän nyt sitten tietää, miten siinä käy, kun on tottunut käyttämään sellaista, joka ei leviä poskille lenkillä ja yhtäkkiä vaihtaa sellaiseen, joka leviää, niin onhan siinä sitten vastaantulijoilla ihmettelemistä ja itselläkin kotona, kun peilissä möllöttää se jo aiemmassa tarinassa mainittu turpiinsa saanut pandakarhu. Että kiitos vinkistä! Dermosilin tuotteita tässä talossa jo onkin käytössä ja hyviksi on havaittu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaneboa olen minäkin kokeillut, mutta minusta tuo Clinique lähti helpommin irti. Dermosilin ripsiväri tuntui lähtevän yhtä helposti ja siksi olinkin niin innoissani tästä löydöstä :)

      Tämä vuosi on nyt lähtenyt käyntiin hyvällä löydöllä, joten odottelen mitä muuta kivaa tämä vuosi tuo tullessaan. Lottovoitto olis kyllä kiva...

      Poista
    2. Joo. Se kyllä tosiaan olis :). Vois sitten ostaa lisää Dermosilia :D. Ja loppurahalla sit jotain pientä remonttitarviketta...

      Poista
  2. Hei. Mitä olet pitänyt Dermosilin ripsarista? Olen käyttänyt Idun Mineralsin Vatn-ripsiväriä, joka on loistava, mutta se on vähän hintava, n. 22 e.

    VastaaPoista