sunnuntai 4. tammikuuta 2015

PIENI SEINÄN PÄTKÄ

Niinhän siinä kävi, että tätä vuotta ehti kulua peräti kolme päivää että maltettiin olla tekemättä mitään remonttia tai muutosta. Näistä kolmesta päivästä yhden vietin töissä ja isäntä naputteli sillä välin makuuhuoneen oven listat paikalleen. Vai pitäisikö tuo listojen naputtelukin laskea remontiksi?!?!

Se kohde, josta ajattelin nyt kertoa, on pieni seinän pätkä keittiön ja takkahuoneen välillä. Oikeastaan se ei ole edes seinän pätkä, vaan osa muuria, jonka sisällä menee hormit. Tuo pieni seinä on ollut kysymerkki koko keittiöremontin ajan. Olin pohtinut, että pitäisikö sen olla samanlainen kuin keittiön puolella vai samanlainen kuin takkahuoneen puolella. Kun päätöksen teko on ollut niin vaikeaa, olen jättänyt seinän lähes koskemattomaan tilaan. Nyt kuitenkin tulin siihen tulokseen, että seinästä tulee samanlainen kuin keittiössäkin.

Alunperin seinä oli kaakeloitu samalla laatalla, jota oli keittiön seinissäkin. Laatat poistettiin samalla kun niitä poistettiin muualtakin keittiöstä. Sen jälkeen seinälle ei oltu tehty mitään. Nyt ei auttanut muu kuin ottaa taltta ja vasara käteen ja alkaa naputtelemaan tasoitetta irti.

Kun tasoite oli poistettu, maalattiin seinä samanlaiseksi kuin keittiön puolella.

Kylläpäs tulikin hyvä mieli, kun sai jotain näkyvää aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti