tiistai 12. elokuuta 2014

Vihdoinkin!

Jes!!!! Liesituuletin tuli vihdoinkin! Hyvä etten hyökännyt kuskin kaulaan, kun hän tuli tuomaan sen. No kerroin kyllä hänelle, että hän on pelastanut päiväni ja varmaan loppu elämäni kun saamme vihdoin ja viimein remontin loppuun (ja siivottua loput remontti jätteet pihalta).Mahtoi siinä olla kuskilla pokassa pysymistä kun keski-ikäinen nainen hyökkää bikinit päällä, yltä päältä jauhoissa hänelle mesoamaan. Lapsetkin sanoi, että miten sä äiti nyt noin menit sitä vastaan. Oisit edes pukenut jotain päälle. Vaan eipä siinä innostuksessa tullut mieleenkään kurkata peiliin.

Kun mieheni tuli kotiin, asensi hän liesituulettimen heti paikalleen ja soitti sähkärille, että milloin hän ehtisi tulla kytkemään sähköt laitteeseen. Nyt se on sitten kytketty toimintaan ja testattukin.

Täytyy myöntää, ettei tuohon keittöön muun laista liesituuletinta olisi voinut laittaa. Se sopii tuohon aivan täydellisesti.
Eikä siinä vielä kaikki. Viimeviikolla kävimme paikallisessa lamppu kaupassa ja tilasimme kiskoihin aluksi neljä lamppua. Samalla kun sähkäri kytki liesituulettimen, kytki hän myös valokiskot. Nyt meillä on keittiössä valotkin.


Samalla kytkettin myös kaappien lamput toimimaan.Eikä siinäkään vielä kaikki, samaisen lamppu kaupan kautta saamme eteisen lamppuun uuden pallon joka suli joku aika sitten. Siitä kerroinkin täällä. 

Voi ihanuutta! Keittiössä alkaa remontti olla jo hallussa, nyt vain sisustamaan.

2 kommenttia:

 1. Vauuuuu <3<3. Ihanaa kun tuli syksyksi valot ja kaikki kuntoon <3.

  Ja on kyllä niin mahtikeittiä nyt, että alkaa entisestäänkin oma pyökkikyökki ärsyttää ja kyllästyttää, mutta sille ei nyt tähän hätään mitään voi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihaninta on nyt se, että töiden jälkeen ei ole pakko tehdä mitään. Jos ei halua. Vaikka toisaalta nyt on tosi vaikeaa olla paikallaan, kun on tottunut tekemään koko ajan jotain.

   Poista