keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Totaalinen kyllästyminen

Vähään aikaan ei ole huvittanut kirjoittaa mitään. Toisaalta ei kyllä ole huvittanut tehdäkään mitään. Minulla on aivan totaalinen REMONTTIKYLLÄSTYMINEN.

Meillä on nyt kaadettu seiniä ja rakennettu toisaalle uusia. Sähkäri kävi katsomassa tilanteen ja sen seurauksen nyt revitään keittiön kattoa auki. Uudet laminaatit on tilattu ja ne on jopa tulleetkin. Lattia ei sitten ollutkaan ihan suora vaan sitä joudutaan paikka paikoin tasoittamaan. Joten vanhaa parkettia on poistettu. Puulieden vaihto on tullut listalle lisänä. Vanhan Leinon tilalle on (kait) tulossa Tulikiven kaakeli hella. HUOH! Voi miten mä odotan että tämä kaikki on ohi!

Vaikka toisaalta, isäntä on niin innostunut ikkunaseinä ajatuksestani, että on sitä jo mainostanut seuraavana projektina. Tälle remontoimiselle ei varmaan loppua näy...

Kissoille tämä remontti on yhtä suurta kiipeilytelinettä.


2 kommenttia:

 1. Ihanat kissat :D

  Tiedän niin ton tunteen. Aluks on ihan intoa täynnä, mutta sitten kun turnausväsymys iskee, niin kaikki vaan ottaa pannuun. Mutta oon ihan varma, että lopputulos on niin kiva, että sitä varten kannatti sinnitellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin odotan sitä, että kaikki olisi valmista... Pitänee yrittää psyykata itseä :)

   Poista