sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Yksi ylitse muiden: Halloween

Kaikilla on omat suosikki juhlat. Minun suosikki juhlani on Halloween. Voi miten rakastan sitä kauhun ilmapiiriä. On aivan ihana miettiä mitä kauheampia asuja ja yököttävimpiä tarjoiluja.

Kaikki sai alkunsa tyttäreni syntymäpäiväistä, jotka sattuivat aika lähelle Halloweeniä. Ensin juhlat oli lasten juhlat, joihin suunniteltiin lasten ohjelmaa. Suurimman suosion sain yhtenä vuonna lainaksi saatu savukone. Kauheinta taisi olla "kakkaläjäkakku", jossa kerma oli värjätty ruskeaksi ja sekaan oli heitelty suklaa rouhetta ikään kuin "sattumiksi". Kakun koristeena oli kaikki mahdolliset ötökkä karkit. Tämän jälkeen juhlat muuttui hetkeksi teinien juhlaksi, mutta siinä iässä oli tosi lapsellista pukeutua, joten nyt ne on koko perheen juhlat. Nykyisin suunnittelu aloitetaan jo pari kuukautta ennen h-hetkeä. Mietitään miten pukeudutaan ja miten talo koristellaan. Tarjoilu menee yleensä samaan settiin, eli ei mitään kaunista tai herttaista. Kutsukortit lähetetään noin kuukautta ennen juhlaa, että kaikilla olisi aikaa pohtia pukeutumista. Ja todellakin, meidän juhliin pukeutuu kaikki. Meillä on ollut kylässä gorilloita, nunnia, kummituksia ja valtava määrä vampyyritä.

Tässä muutamia vanhoja kuvia vuosien varrelta.
Ja tässä lisää ideoita Pinterestistä...
Oikein mukavia Halloweenin suunnittelu hetkiä teille kaikille!

3 kommenttia:

 1. No nyt tuli ensimmäinen sellainen juttu, jossa meidän tiet erkanee :).

  Kelasin äkkiä kuvat pois näkösältä, kun ne oli niin hyytäviä. (Eli onnistuneita :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Olen varmaan ollut edellisessä elämässä kamala noita, joka on keitellyt paisepulveria ja tehnyt pahoja taikoja (selittäisi viehtymyksen halloweeniin ja surkeat keittotaidot).

   Poista
  2. Jos mun pitäis valita joku Halloween-hahmo, joka haluaisin olla, niin olisin varmaan se kurpitsa, joka irvistelee portailla :D

   Poista