tiistai 8. lokakuuta 2013

Oi! Mä haluaisin tehdä tän!

Montako kertaa päivässä teille iskee tuo tunne? Mulla se tulee vähintään kerran päivässä. Tulee ja saa aivot juoksemaan tuhatta ja sataa. Idea kehittyy mielessä aina vaan paremmaksi ja paremmaksi, kunnes tulee aika toteuttaa se. Siihen se sitten jääkin. Ei vaan jaksa, tai oikeastaan ei riitä aika. Tämä syksy on ollut täynnä aivan erityisen säälittäviä toteutus yrityksiä! ARGH! Työn teko haittaa niin paljon harrastuksia! Tässä kuitenkin kaikkia niitä ihania asioita joita haluaisin tehdä.

Työn alla olevat asiat:

Tyttären keskeneräinen torkkupeito afrikan kukista.


Kukkapöydän maalausprojekti, ollut vaiheessa jo pitkästi toista vuotta...


Nämä kortit on olleet yli vuoden odottamassa kehyksiä ja seinälle pääsyä.


Ja tässä niitä asioita joita niin kovasti haluaisin tehdä:

Tuota lasitiili ideaa hieman muokkaisin minun tyyliini sopivaksi. Keskimmäinen olisi kiva heijastimena tai tuoksupussina. Lumihiutaleita olenkin jo jonkun verran virkannut talveksi ikkunaan, mutta niitä ei voi olla koskaan liikaa.


Ja näissä niin ihania värejä


2 kommenttia:

 1. No nyt palattiin taas samalle aaltopituudelle Halloweenin jälkeen :)

  En edes uskalla listata kaikkia niitä juttuja, joita a) haluaisin tehdä tai b) olen aloittanut, mutten todennäköisesti koskaan tee loppuun, kun jo seuraavaa mielenkiintoista "ton ainakin haluan tehdä"-projektia pukkaa eteen :)
  Mutta aattele, jos ei edes suunnittelis tekevänsä mitään. Eiks oliskin asiat silloin paljon paljon huonommin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jos uskotaan vanhaa sanontaa "huolella suunniteltu on puoliksi tehty" niin olenhan tehnyt kaiken ainakin puoliksi :D

   Poista